Astrologul Radu Ştefănescu, previziuni complete. 2019 va fi anul lor! Zodiile care vor avea un SUCCES NEBUN începând cu această primăvară


Horoscop. Pentru a stabili care zodii sunt mai norocoase în anul 2019 s-a recurs la o analogie sincronică. S-au luat un număr de personalități, de pe tot globul, de la jumătatea secolul XX, câte 215 pentru fiecare zodie, adică 2.580 de persoane cu o biografie știută și s-a cercetat care a avut noroc, sau nu, în anul 1959.

 

Cu mare regret am constata că nu mai am cu cine să vorbesc pe românește despre astronomie, exceptându-l pe domnul Adrian Șonka, demnul urmaș la Observatorul Amiral Urseanu al bunului meu prieten, Harald Alexandrescu, Domnul să-l odihnească aproape de stele. Pe ”Dimineața Astrologilor” sunt destui astronomi și matematicieni. Ei fac bani cu astrologia și îi cheltuiesc pe cercetarea fundamentală, în astronomie. Nu toți sunt angajați la observatoare mari, la stat, la NASA sau JAXA. Sunt mulți ”particulari” sau angajați ai unor Universități, fără venituri mari. Fac bani astrologind pe la televiziuni și în ziare. Așa că le-am pus la dispoziție ”Horoscopul anului 2019 – în Anul Porcului, nu fiți porci!”, o lucrare de 97 de pagini. L-au tradus cu Google, l-au adaptat și apoi mi-au mulțumit mult de tot. Brazilianul a fost cel mai entuziast, zicea tot timpul ”solid gold, solid gold” referindu-se la horoscopul meu. I-am scutit pe prietenii mei de pe ”Dimineața Astrologilor” de multe calcule și interpretări, pentru că din luna aprilie tot calculez, rulez programe și consult efemeridele pentru întocmirea horoscopului pe anul 2019.

Citeste si: Cum fac sex indienii! Habar n-aveai că femeile de la ei adoră să facă amor într-un asemenea loc

Anul 2019 este un an al NOROCULUI. Doar este Anul Porcului! Și în limba română există vorba ”ai noroc porcesc” sau ”ai noroc ca porcul”! Dar, nu tot timpul și nu la toate zodiile!

Pentru întocmirea horoscopului pe zodii și global pentru anul 2019 am luat în considerare teoria astrologiei creștine a cardinalului Pierre d’Ailly. El considera că există o corespondență ciclică între tipurile de evenimente din istorie și conjunctura astrală. Adică, ”ce a fost, o să mai fie!”

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Răzvan Botezatu, cerut în căsătorie de iubitul lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri