Și femeile pariază… Asta se discută pe forumuri


Bărbații cred că au monopol pe câteva hobby-uri, cum ar fi pescuitul, jocurile pe calculator sau pariurile sportive, dar… nu este chiar așa. Și femeile pescuiesc, pierd șirul orelor în fața computerului și, da, pariază.


In articol:

 

Și de ce nu ar paria? Nu mă refer aici la pariurile pe care le punem cu prietenii de când suntem copii, ci la jocul la pariuri sportive online. Din moment ce majoritatea sporturilor este practicată și de femei, înseamnă automat că ele se pricep la sport și pot profita de aceste cunoștințe.

Vi se pare un argument suficient de solid?

„Probabil că le-au trimis bărbații”...

Nu sunt o fană a paralelei „dacă unii bărbați sunt buni la cratiță, de ce nu ar juca femeile la pariuri?”. Nu văd legătura. Femeile puteau să joace la pariuri și dacă nu exista niciun bărbat bun la cratiță în toată lumea. Căutam ceva pe Google și am ajuns din întâmplare pe un forum unde se discuta despre acest subiect.

M-am distrat copios citind câteva comentarii de acolo.

De pildă, cineva care lucrează într-o agenție de pariuri a scris că a văzut de mai multe ori niște femei care au venit cu bilete deja făcute. S-a găsit imediat cineva care să comenteze: „Probabil că le-au trimis bărbații”. Pe astfel de forumuri intră și femei care demonstrează că se înșală amarnic cei care cred că pariurile reprezintă un domeniu sută la sută masculin.

 

„Da, și fetele pariază și au tot dreptul să o facă. Unele femei sunt foarte pricepute într-ale sportului, prin urmare și în pariuri sportive. De exemplu, eu joc de când eram mică. Când a apărut prima agenție de pariuri în orașul meu, am început să joc acolo. Am mai văzut femei care joacă și chiar câștigă, și se pricep la clasamente, jucători etc... Și eu joc și acum, mai mult pe net, pentru că îmi place să joc live (n.r.

să parieze în timpul jocului, nu înainte să înceapă jocul). Am lucrat la o agenție de pariuri și chiar am inițiat bărbați în ale pariurilor, mă întrebau despre clasamente. Eu sunt femeie, iar la user am numele fetiței mele”, a scris o parioare.

Există și femei specialiste în pariuri sportive

Există și o categorie specială de pariori, cei care le recomandă celorlalți ce să parieze. Ei se numesc „tipsteri” și îi poți întâlni în comunitățile de pariori pe Internet.

Dintr-o comunitate de acest tip face parte și o femeie, Lavinia Sandu, care de profesie este coordonator tehnic în departamentul de achiziții al unei companii multinaționale. Am găsit un interviu cu ea, în care spune multe lucruri interesante din punctul de vedere al topicului nostru. De exemplu, că atât bărbații, cât și femeile, sunt ființe sociale și au nevoie de oameni în jurul lor, de activitate, de competiție, de emoție, iar fotbalul (n.r. pe care se pariază în mod special) este un sport care oferă din plin și ne poate bucura pe toți, indiferent de sex.

Poți face un ban în plus

Cred că întrebarea „pariază și femeile?” are un răspuns foarte clar. Ba chiar se spune că femeile care pariază au mai mult succes decât majoritatea bărbaților, pentru că suntem mai disciplinate și pentru că avem mai multă răbdare. Sunt calități care nu folosesc numai la pariuri sportive, ci și la alte jocuri, cum ar fi pokerul online. Chiar am văzut recent un spot publicitar pentru o agenție de pariuri online unde poți juca și poker, iar personajele din reclamă erau doi bărbați și două femei. Nu trebuie să ne refuzăm nicio distracție. Dacă te pricepi la sport, poți încerca să și pariezi, mai ales dacă vrei să simți un plus de adrenalină!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul iubirii pentru luna ianuarie 2019. Se anunță schimbări pentru toate zodiile

O recunoști? A ajuns cea mai dorită femeie din România

Horoscop Camelia Pătrășcanu 16-20 ianuarie 2019. Balanțele comunică foarte bine, Săgetătorii vor mai mult decât pot duce

Ioana Tufaru este de nerecunoscut! A slăbit 65 de kilograme şi s-a făcut blondă

Românii vor primi bani de la Guvern! Cei loviți de criză vor primi sprijin financiar

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce spune Musty de la Survivor despre accidentarea lui Jador „E la fel ca la Lucian...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri