Ioana Tufaru este de nerecunoscut! A slăbit 65 de kilograme şi s-a făcut blondă


Ioana Tufaru a făcut prima operație de micșorare a stomacului în urmă cu aproape zece ani, reușind să slăbeacă în doar câteva luni circa 30 de kilograme.

Ulterior, procesul se slăbire s-a oprit, pentru că Ioana nu ținea un regim corespunzător, motiv pentru care a ajuns ca în 2017 să cântărească 165 de kilograme.

În 2017, în octombrie, medicul care a operat-o i-a sărit din nou în ajutor și a chemat-o să-i facă o nouă operație, mai exact să-i monteze un inel gastric.

„M-am operat pe 3 octombrie. Tot domnul doctor care mi-a făcut şi intervenţia de micşorare a stomacului mi-a sărit în ajutor şi nu mi-a cerut niciun ban.

E ca un înger păzitor. Mă simt foarte bine acum. Prima săptămână am mâncat numai supe, apoi mâncare pasată, de bebeluş. A fost o operaţie uşoară şi sunt mândră că am slăbit 40 de kilograme în aproape şase luni. Dacă mai slăbesc 30 de kilograme, sunt cea mai fericită”, povestea Ioana la finalul lunii octombrie 2017.

La un an și o lună de când i-a fost montat inelul gastric, Ioana Tufaru a ajuns la 100 de kilograme, cu 65 mai puțin față de cât avea când a suferit intervenția chirurgicală.

Fiica Andei Călugăreanu este fericită pentru că poate merge din nou fără să se chinuie, că se poate apleca și că poate alerga inclusiv după mijloacele de transport în comun dacă este nevoie.

„Îi mulţumesc domnului doctor din tot sufletul. Nici nu mai puteam să merg când aveam 165 de kilograme. Oboseam, gâfâiam, mă dureau articulaţiile, viaţa mea devenise din nou un chin.

Acum am 100 de kilograme şi pot să funcţionez şi eu ca o femeie normală. Aş vrea să mai slăbesc 10 kilograme, dar dacă nu reuşesc, nu o să fac o tragedie din asta. În prezent mă simt bine în pielea mea”, a declarat Ioana Tufaru.

Mai mult, ea şi-a schimbat şi look-ul. Ioana Tufaru şi-a vopsit părul blond şi l-a lăsat să crească.


Abonează-te pe

Citește și:

Tragedie în televiziune! Trei vedete TV au murit într-un accident cumplit

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

Îţi mai aminteşti de Zoraide din serialul Clona? Aşa arată la 74 de ani

Dieta Mara Bănică: a slăbit 15 kilograme în două luni

Lora se căsătoreşte anul acesta! Anunţul a fost făcut, în direct

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce să porți ca să ai NOROC în DRAGOSTE

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri