Și-a dat în judecată șeful și a câștigat o sumă FABULOSĂ! Ce îi spunea bărbatul e de neimaginat!


Și-a dat în judecată șeful și a câștigat o sumă FABULOSĂ! Ce îi spunea bărbatul e de neimaginat!

O angajată a unei bănci a câştigat procesul în care cere despăgubiri în valoare de 4 milioane de lire sterline, după ce a fost discriminată, iar şeful ei i-a spus, în repetate rânduri, „Nu acum, Stacey”, atunci când a încercat să vorbească cu el.

Stacey Macken, în vârstă de 48 de ani, a declarat că timp de patru ani, în timp ce lucra la banca franceză BNP Paribas, a primit un salariu mai mic decât colegii ei bărbaţi de pe aceleaşi poziţii şi că a fost victima unui comportament sexist. Mai mult, femeia l-a acuzat pe unul dintre şefii ei, Denis Pihan, că a refuzat în repetate rânduri să discute cu ea, spunându-i mereu acelaşi lucru: „Nu acum, Stacey”. Bărbatul i-a răspuns în acest mod de atât de multe ori încât colegii au început să facă glume pe seama femeii din această cauză.

Macken a fost, în trecut, vicepreşedinte la Deutsche Bank şi a fost angajată de BNP Paribas în 2013. Femeia era plătită cu 120.000 de lire sterline pe an. Ulterior a aflat că un coleg, care avea aceeaşi funcţie şi responsabilităţi, primea 160.000 de lire sterline pe an. Mai mult, bărbatul a beneficiat, într-un an, de bonusuri de cinci ori mai mari decât ea.

Citeste si: Mara Banică, reţinută. Ce s-a întâmplat cu celebra jurnalistă

Citeste si: Loredana Groza, complet goală, cu un bebeluș în brațe: „Să folosești copii la Playboy?”

Atunci când s-a plâns de situaţie, şefii femeii s-au purtat urât cu ea, iar mai mulţi colegi bărbaţi, în frunte cu un manager, i-au lăsat o pălărie de vrăjitoare pe birou. Judecătorul a decis că Stacey Macken a fost victima unui tratament nedrept deoarece este femeie. Despăgubirile pe care femeia le va primi nu au fost anunţate, relatează gandul.info.


Citește și:

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"

Celebrul actor are coronavirus! Cum se simte Horațiu Mălăele, după ce a fost confirmat cu COVID-19?

Nelu Tătaru, primele declarații despre revenirea la starea de urgenta

Apariția în videoclipul lui Dani Mocanu a costat-o mult! Emily Burghelea a fost umilită pe internet

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri