Loredana Groza, complet goală, cu un bebeluș în brațe: „Să folosești copii la Playboy?”


Loredana Groza, complet goală, cu un bebeluș în brațe.

Loredana Groza a reușit să îi șocheze pe fanii săi datorită unei fotografii așa cum rar le-a fost dat admiratorilor săi să vadă.

După ce în ultima vreme a fost acuzată că a recurs la mai multe intervenții estetice, Loredana a șocat pe toată lumea cu ipostaza în care s-a lăsat fotografiată.

Complet dezbrăcată, Loredana ține în brațe un bebeluș. Imaginea nu a rămas indiferentă, iar în zeci de comentarii, Loredana a fost întrebată de ce a ales să publice o astfel de fotografie.

Citeste si: Ramona Bădescu va fi mama la 50 de ani! A ținut totul secret!

„Ceva e in neregula cu imaginea asta 🤨 / Totul pentru reclamă! Ciudată apariție! / Foarte ciudată imaginea. 🙄 / Prea mult photoshop..... / Cam deplasată poza. Poate dacă era al tău bebe, pe pielea goală.🤨 / Semeni cu o păpușă Barbie goală! / Madona României” / Ce vrea să spună poză asta e cam falsă/ Ce curaj îți trebuie când există Photoshop?? 😅😅😅 Mă refer strict la imagine/fotografie / Când te vedem și fără copil in brațe 😏😏 / Să folosești copii la poze Playboy......????.

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Rona Hartner, la un pas să-si piardă vocea după ce i s-a declanșat cancerul! ”Aveam senzația că nu am să mai pot vorbi niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri