Sfârșitul lumii, pe 21 iunie 2020? Dezvăluirea șocantă a unui om de știință


Sfârșitul lumii, pe 21 iunie 2020? Ce spune un om de știință despre această dată, dar și ce spun experții de la NASA în urma acestor afirmații incredibile.


In articol:

Sfârșitul lumii. Ani de zile, oamenii din întrega lume s-au gândit cu groază la ziua de 21 decembrie 2012, atunci când se anunțase că va veni sfârșitul lumii. La 8 ani de la acastă dată, susținătorii teoriei conspirației cred că a fost greșit calendarul mayaș, iar sfârșitul lumii este extrem de aproape.

Aceștia susțin că celebrul calendar Maya ar fi fost realizat greșit, iar potrivit ultimelor descoperiri, sfârșitul lumii va veni în aproximativ o săptămână, mai exact pe 21 iunie.

Sfârșitul lumii. Paolo Tagaloguin crede că data de 21 iunie este data exactă a sfârșitului lumii

Paolo Tagaloguin, un om de știintă, susține că după ce s-au corectat greșelile din calendar, data de 21 iunie 2020 ar trebui să fie de fapt 21 decembrie 2012, data la care, de asemenea, s-a vehiculat ani de zile că va veni sfârșitul lumii.

Citeste si: Un meteorit a căzut în judeţul Iaşi. "S-a resimțit un zgomot puternic, caracteristic unei explozii mari"

"Urmând calendarul, suntem în mod tehnic în 2012. Numărul de zile pierdute într-un an din cauza transferului în calendarul Maya este de 11 zile. Timp de 268 de ani în care s-a folosit calendarul (1752 - 2020) înmulțit cu 11 zile, rezultă 2948 de zile, adică 8 ani", a scris omul de știință pe contul de Twitter, însă ulterior a șters postarea.

NASA infirmă totul

NASA a comentat posibilul dezastru prevăzut de calendarul Maya:

Sfârșitul lumii, pe 21 iunie 2020? Dezvăluirea șocantă a unui om de știință
Sfârșitul lumii, pe 21 iunie 2020? Dezvăluirea șocantă a unui om de știință

„Nabiru, o presupusă planetă descoperită de sumerieni s-ar îndrepta spre Pământ. Această catastrofa a fost prevazută inițial pentru luna mai 2003, dar când nu s-a întâmplat nimic, data pentru sfârșitul lumii a fost înaintată către decembrie 2012 și legată de sfârșitul unuia dintre ciclurile calendarului Maya antic, de aici data de 21 decembrie 2012. Pentru orice afirmații de dezastru sau schimbări dramatice din 2012, unde este știința? Unde este dovada?

Citeste si: Nostradamus și Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru 2020! INCREDIBIL, cei doi mari clarvăzători au anunțat aceleași lucruri

Nu există! Pentru toate afirmațiile fictive, indiferent dacă sunt făcute în cărți, filme, documentare sau pe internet.

Nu există dovezi credibile pentru vreuna dintre afirmațiile făcute în sprijinul evenimentelor neobișnuite care au avut loc în 2012", au afirmat oficialii NASA, potrivit Daily Mirror.


Citește și:

Nostradamus- profeții ȘOCANTE pentru România!

Jurnalul secret al lui Arsenie Boca, descoperit! Mesajul despre România: „Ele omoară milioane”

Nostradamus și Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru 2020! INCREDIBIL, cei doi mari clarvăzători au anunțat aceleași lucruri

Horoscop zilnic luni, 28 septembrie 2020. Află ce zodie o să aibă parte de sănătate precară, cu răceală sau alți viruși!

Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

Sfatul zilei de astăzi, luni 28 septembrie 2020. Balanțele își ascultă inima

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri