Semnificația numelui, în funcție de inițială


Aflați din rândurile următoare care este semnificația numelui în funcție de inițială.


In articol:

De

multe ori destinul nostru în viață este influențat de anumite atribute care ni se acordă la naștere, cum ar fi data nașterii sau numele pe care îl purtăm de-a lungul vieții și care de cele mai multe ori ne definește.

Așadar, potrivit specialiștilor în numerologie, numele poate să aibă o însemnătate aparte și să ne influențeze întreg parcursul în viață.

În cadrul unei emisiuni, numerologul Eduard Agachi a oferit mai multe detalii cu privire la cum ne influențează inițiala destinul nostru în viață, aceasta având o însemnătate aparte pentru că reprezintă prima literă din nume.

Cum influențează inițiala parcursul nostru în viață

Citește și: Greșelile din viața trecută pot fi corectate în funcție de data nașterii

Semnificația numelui, în funcție de inițială

Semnificația numelui, în funcție de inițială

[Sursa foto: freepik]

Potrivit specialistului în numerologie, inițiala corespunde cu tipul nostru de mentalitate, cu preconcepțiile noastre, cu modul în care gândim, vedem lumea și ne raportăm la lume, având astfel o influență aparte asupra parcursului nostru în viață.

 „ Omul face fie conștient, fie inconștient anumite raportări față pe numele pe care îl purtăm fiecare. Inițiala este ceea ce intră prima oară în contact cu mediul înconjurător din partea noastră. Este ceea ce descrie inițiativa pe care o are omul în general pentru că este izbucnirea noastră primordială. Litera respectivă cumva ne predispune tot parcursul nostru din viață. ”, a explicat specialistul în domeniu.

Ce semnifică numele în funcție de inițială

Citește și: Ultima cifră din anul nașterii, secretul destinului nostru

Semnificația numelui, în funcție de inițială

Semnificația numelui, în funcție de inițială

[Sursa foto: freepik]

Potrivit specialistului în domeniu, pentru a afla semnificația fiecărei inițială, acestea trebuie atribuite unei cifre de la 1 la 9 astfel:

Citeste si: Lună Plină februarie 2023: Zodiile care vor avea parte de o surpriză majoră. Luna Plină a Zăpezii înlătură toate obstacole din viața lor!- kanald.ro

Citeste si: Adevărul a ieșit la iveală în cazul amantei lui Silviu Prigoană. Totul s-a întâmplat după divorț- stirilekanald.ro

Cifrei 1 îi corespund inițialele A, J și S.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Shakira, în lacrimi din cauza lui Pique! Cât de rău o trata fotbalistul pe cantareata în public- radioimpuls.ro

Cifrei 2 îi corespund inițialele B, K și T.

Cifrei 3 îi corespund inițialele C, L și U.

Cifrei 4 îi corespund inițialele D, M și V.

Cifrei 5 îi corespund inițialele E, N și W.

Cifrei 6 îi corespund inițialele F, O și X.

Cifrei 7 îi corespund inițialele G, P și Y.

Cifrei 8 îi corespund inițialele H, Q și Z.

Cifrei 9 îi corespund inițialele I și R.

Fiecare literă are un corespondent într-o cifră. Așadar, prin însumarea cifrelor, prin anumite calcule pe care noi le facem, vom ajunge la mai multe interpretări numerologice obiective, adică ceea ce te caracterizează pe tine din momentul în care ai primit numele respectiv .”, a explicat specialistul în numerologie.

Cifra 1- A, J și S 

Persoanele a căror inițială corespunde cu cifra 1 sunt oamenii care vin cu inițiativa atunci când este vorba de ceva în viață. Potrivit specialistului în domeniu, acești oameni reușesc mereu să se strecoare și tot timpul caută să avanseze să treacă nivele.

Cifra 2- B, K și T 

În privința persoanelor cărora le corespunde cifra 2 întâlnim un sentiment de îndoială în toate deciziile pe care le iau și în fiecare parcurs al vieții lor, aceste persoane făcând o mulțime de calcule interioare până să ia o decizie.

Cifra 3- C, L și U 

3-ul în general reprezintă o cifră atractivă, o cifră căreia îi place să absoarbe, dar să și ofere înapoi. Tot timpul 3-ul are ceva de oferit, dar are nevoie și de un feed-back. 3-ul în general se hrănește din feed-back .”, a explicat specialistul în domeniu.

Cifra 4- D, M și V 

Potrivit specialistului în domeniu, 4 este o cifră a stabilității, a echilibrului. Astfel, persoanele a căror inițială corespunde cu cifra 4, caută mai mult simetria în viață și au tot timpul nevoie de armonie interioară și de echilibru.

Semnificația numelui, în funcție de inițială

[Sursa foto: pexels]

Cifra 5- E, N și W 

Persoanele a căror inițială corespunde cu cifra 5 sunt persoane nonconformiste care pentru ei nu există reguli, ghidându-se întotdeauna în viață după propria intuiție.

Cifra 6- F, O și X 

Potrivit specialistului în numerologie, cifra 6 reprezintă armonie și echilibru. Astfel, aceste persoane caută să își găsească echilibrul în viață și încearcă pe tot parcursul vieții să se perfecționeze.

Cifra 7- G, P și Y 

În cadrul inițialelor care corespund cu această cifră, întâlni oameni mai ascunși, mai spirituali, oameni introvertiți cărora le este greu să trăiască în colectivitate.

Cifra 8- H, Q și Z 

Cifra 8 reprezintă energia puternică a celor care vor să transforme, să domine și să conducă lumea. Astfel, acești oameni vor căuta mereu să schimbe regulile.

Cifra 9- I și R 

Persoanele a căror inițială corespunde cu cifra 9 sunt oamenii revoluționari, care și ei la rândul lor își doresc să schimbe lumea. Acești oameni au o frământare interioară tot timpul și mereu își doresc să caute sau să schimbe ceva.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce este karma familială

Cum se calculează compatibilitatea în numerologie. Află dacă vă potriviți sau nu

Cum se gătește orezul corect. Secretul pentru a ieși pufos, gustos și nelipicios - ego.ro

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei - kudika.ro

Vacanță februarie 2023. Elevii din aceste județe intră primii în vacanță - stirilekanald.ro

În această seară, de la 20:00, într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”. Akif Atakul va lua o decizie radicală cu privire la mariajul cu Nebahat, în timp ce... - kanald.ro

VIDEO Shakira, în lacrimi din cauza lui Pique! Cât de rău o trata fotbalistul pe cantareata în public - radioimpuls.ro

Cine este Pamela Anderson. Biografie: vârstă, carieră, familie. Rolul său în Baywatch i-a adus un succes colosal - wowbiz.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
”Spală-te cu benzină.” Bia Khalifa s-a despărțit de Fulgy de la Clejani?! Ce postare cu subînțeles a făcut diva
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri