Secretul tineretii fara batranete si fara boala! Iata ce trebuie sa faci!


Secretul tineretii fara batranete si fara boala! Iata ce trebuie sa faci!

Din ce in ce mai multa lume vorbeste despre raw veganism si beneficiile unei diete 100% crudivore sau chiar frugivore.

 

Se spune chiar ca ar fi acea dieta perfecta pe care o tot cautam, secretul longevitatii, cheia tineretii fara batranete si fara boala.
Linistire, sport, activitati in aer liber, mai mult timp petrecut cu familia si cei dragi, o gestionare mai buna a stresului in sensul ca au devenit cumva imuni la tot ce insemna sursa de ingrijorare in viata lor.
Am dedus eu ca ar fi tot un mecanism de auto-aparare, mai ales ca am citit studii intregi care demonstrau legatura directa dintre stres si deverse boli, inclusiv cancer. Şi dupa o descriere a stilului lor de viata am ajuns la concluzia ca raw veganismul ca si regim alimentar a fost doar o parte din intreg procesul. Cu siguranta important insa insuficient.
Care e secretul? Cu ce sa incepem si ce sa includem in alimentatie pentru a ne asigura o viata lunga, fericita si fara boala? Secretul este ca nu exista niciun secret.
Niciun aliment, super aliment sau regim alimentar, chiar si 100% crud si organic, nu poate fi raspunsul. Pentru ca nici noi nu suntem formati dintr-o singura celula, cu o singura functie.
Cu siguranta e bine sa ai grija de meniul tau zilnic. Planifica-l pe cat se poate, alege fructele, nucile si semintele pentru gustari si inlocuieste cat mai desc dulciurile si alimentele procesate cu alternativele lor raw-vegane.
O sa descoperi o bucatarie vesela, delicioasa si usoara. Usoara ca si complexitate, timp de realizare si impact asupra sistemului digestiv. Astfel vei putea sa acorzi atentie celorlalte aspecte importante din viata ta: activitatea fizica si sentimentul de libertate totala pe care ti-l ofera sportul, relatiile cu oamenii frumosi din viata ta si starea de bine pe care o ai atunci cand petreci timpul cu ei, activitatea ta si implinirea pe care o simti atunci cand ai finalizat un proiect important.
Sursa: oanacuzino.ro

Se spune chiar ca ar fi acea dieta perfecta pe care o tot cautam, secretul longevitatii, cheia tineretii fara batranete si fara boala.

Linistire, sport, activitati in aer liber, mai mult timp petrecut cu familia si cei dragi, o gestionare mai buna a stresului in sensul ca au devenit cumva imuni la tot ce insemna sursa de ingrijorare in viata lor. Am dedus eu ca ar fi tot un mecanism de auto-aparare, mai ales ca am citit studii intregi care demonstrau legatura directa dintre stres si deverse boli, inclusiv cancer. Şi dupa o descriere a stilului lor de viata am ajuns la concluzia ca raw veganismul ca si regim alimentar a fost doar o parte din intreg procesul. Cu siguranta important insa insuficient.

Care e secretul? Cu ce sa incepem si ce sa includem in alimentatie pentru a ne asigura o viata lunga, fericita si fara boala? Secretul este ca nu exista niciun secret. Niciun aliment, super aliment sau regim alimentar, chiar si 100% crud si organic, nu poate fi raspunsul. Pentru ca nici noi nu suntem formati dintr-o singura celula, cu o singura functie.

Cu siguranta e bine sa ai grija de meniul tau zilnic. Planifica-l pe cat se poate, alege fructele, nucile si semintele pentru gustari si inlocuieste cat mai desc dulciurile si alimentele procesate cu alternativele lor raw-vegane. O sa descoperi o bucatarie vesela, delicioasa si usoara. Usoara ca si complexitate, timp de realizare si impact asupra sistemului digestiv. Astfel vei putea sa acorzi atentie celorlalte aspecte importante din viata ta: activitatea fizica si sentimentul de libertate totala pe care ti-l ofera sportul, relatiile cu oamenii frumosi din viata ta si starea de bine pe care o ai atunci cand petreci timpul cu ei, activitatea ta si implinirea pe care o simti atunci cand ai finalizat un proiect important.

Sursa: oanacuzino.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop VăRSĂTOR Noiembrie 2021. Nativii Vărsător avansează în carieră

A MURIT! O veste tristă a fost transmisă de Casa Regală

DESCOPERĂ: Ce se pune pe rană ca să se vindece mai repede

DESCOPERĂ: Garderoba unei femei de 50 ani. Îmbrăcăminte, genți și accesorii din dulapul unei doamne

DESCOPERĂ: Cum să faci un ou prăjit perfect

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop CAPRICORN Noiembrie 2021. Nativii Capricorn, în mijlocul conflictelor la locul de muncă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri