Secretul lui Iancu Sterp de la Puterea Dragostei! Nu a vrut să știe lumea, dar un fost concurent l-a dat de gol!


Iancu Sterp, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a ținut secret faptul că în aceste zile are mari emoții


In articol:

Iancu Sterp de la Puterea Dragostei s-a iubit cu Roxana, a încercat și o relație cu Bianca, însă, până la urmă fratele cântărețului Culiță Sterp, s-a întors singur acasă. Iancu a păstrat legătura cu băieții și fetele din casa de la Puterea Dragostei, mulți dintre ei întâlnindu-se din când în când la diverse petreceri sau cluburi din București sau de pe litoral. Așa s-a întîmplat și în urmă cu câteva zile, când mai mulți concurenți de la Puterea Dragostei au fost împreună la o petrecere la piscină, unde bineînțeles că și-au fpcut numeroase poze și filmulețe. Într-unul din aceste filmulețe, cineva îl dă de gol pe Iancu spunând că acesta ar trebui să învețe pentru bacalaureat.

Citeste si: Cătălin Bordea, primele imagini de la cununia religioasă organizată în secret

Citeste si: Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă a Gabrielei Cristea

În aceste zile este în plină desfășurare sesiunea de toamnă a Bacalaureatului, mai exact vineri a fost una din probele scrise. Iancu a terminat liceul anul trecut însă nu a reușit să ia examenul de bacalaureat așa că este foarte probabil să-și fi încercta acum din nou norocul.

Iancu a fost eliminat anul trecut de la bacalaureat

Iancu a absolvit un liceul din Hațeg, cu specializarea tehnician în turism. El a dat și bacalaureatul, numai că, așa cum arată datele de pe Ministerul Educației, el a fost eliminat din examen, alături de alți colegi de-ai săi.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Simţeam că îmbătrâneam"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri