Cătălin Bordea, primele imagini de la cununia religioasă organizată în secret


Cine sunt nașii lui Cătălin Bordea.


In articol:

La o săptămână de când Cătălin și Livia Bordea de la cununia religioasă, au ieșit la iveală și primele imagini de la fericitul eveniment.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2014 la Starea Civilă, iar săptămâna trecută s-au cununat și în fața lui Dumnezeu.

Cătălin a urcat pe paginile lui de socializare mai multe iamgini de la eveniment, la care au participat doar cele mai apropiate persoane, iar comediantul a dezvăluit și cine sunt nașii celor doi, cu această ocazie.

Cine sunt nașii lui Cătălin Bordea

Ei bine, Micutzu, bun prieten cu Cătălin, a fost nașul acestuia, alături de partenera sa.

Livia și Cătălin Bordea s-au căsătorit religios duminică, 18 august. “Am înconjurat masa. A treia oară. #Catalin&Livia??” este mesajul scris de Micutzu în dreptul unei fotografii, pe care a făcut-o publică în urmă cu trei zile. Desigur, el nu a dezvăluit atunci identitatea.

Mulțumim din tot suflet celor care au fost alături de noi și care au făcut parte din visul nostru. Aceasta nunta nu a fost împărțită între prieteni și rude ci toți ne sunteți Familie. Minunea a fost imortalizata de @rauljichici și @catalinjichici” este mesajul scris pe rețelele de socializare de Cătălin Bordea.

Livia și Cătălin Bordea își vor petrece luna de miere în Portugalia. Într-un interviu acordat cu câteva săptămâni înainte de nuntă, comendiantul a declarat:

 

“Nevastă-mea de şapte luni nu doarme pentru că ea plănuieşte totul. Şi apoi când pleacă în oraş stă patru ore şi când vine o întreb: ce-ai făcut patru ore. Îmi răspunde: am stabilit furculiţele. Ea chiar plănuieşte şi am tot respectul pentru această femeie fantastică. Are nişte idei dubioase la un moment dat. Am o relaţie extraordinară cu socrii. Mă iubesc ca pe ochii din cap, iar pentru mine sunt părinţii mei. O să avem 80 de invitaţi maximum. Naşii sunt prieteni foarte buni, care stau în Canada. Capatos este fratele meu mai mare, el m-a trimis în viaţă. Nu va fi o nuntă chiar tradiţională. O va duce tatăl ei la Altar. Rochia este foarte simplă, nu este tip sirenă, are două sau trei rochiţe, dar foarte simple. În luna de miere plecăm în Portugalia”. Mărturisirile au fost făcute în cadrul unui interviu TV.


Citește și:

Ce să faci imediat dacă îți muști limba sau îți spargi un dinte? Sfaturile medicului Adrian Mina

Horoscop astăzi, marți 22 septembrie 2020. Află ce zodie o să aibă noroc de un bonus financiar!

Chiar dacă se retrage din televiziune, pentru că este însărcinată, Gina Pistol radiază de fericire!

Sfatul zilei de astăzi, marți 22 septembrie 2020. Leii o iau pe alt drum

Selly și Smaranda au făcut cel mai important anunț despre relația lor! Felicitări!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

10 alimente care reduc tensiunea arterială! Recomandările nutriționistului Gianluca Mech

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri