Secretul celor mai buni caltaboşi! Nu mai face această greşeala frecventă


Asemanator cu lebarul care este preparat in special din ficat si grasime, caltabosul se deosebeste de aceasta prin faptul ca incorporeaza si alte maruntaie, dar si orez.

Retetele se deosebesc de la regiune la regiune si de la gospodarie la gospodarie, unele mai simple, altele mai bogate in gusturi. Secretul unui caltabos bine facut consta in echilibrul dintre organele de porc si adaosurile grase care dau textura si gust. Dar mai ales punerea in valoare a ingredientelor de mirodeniile potrivite. Intotdeauana carnea de proc va iubi nucsoara si ienibaharul.

Ingrediente:

2,5 kilograme măruntaie de porc (ficat, rinichi, splină, inimă)
250 grame carne grasă de porc
700 grame ceapă albă
1 cană mare de orez
4 foi de dafin
1 căpăţână de usturoi curăţată
1 lingură rasă nucsoara măcinată

Citeste continuarea aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Reţeta antică de ceai. Se spune că vindecă peste 50 de boli

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Cel mai simplu SALAM de BISCUIŢI! Reţetă aromată ca la mama acasă

Salam de biscuiţi: reţeta de post pe care o vei adora

Hummus cu ardei copţi - reţeta de POST super GUSTOASĂ şi sănătoasă

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Atingeri suspecte la Survivor 2021! Ce concurenți s-au apropiat extrem de mult?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri