Secretul celor mai buni caltaboşi! Nu mai face această greşeala frecventă

Secretul celor mai buni caltaboşi! Nu mai face această greşeala frecventă
Secretul celor mai buni caltaboşi! Nu mai face această greşeala frecventă

Asemanator cu lebarul care este preparat in special din ficat si grasime, caltabosul se deosebeste de aceasta prin faptul ca incorporeaza si alte maruntaie, dar si orez.

Retetele se deosebesc de la regiune la regiune si de la gospodarie la gospodarie, unele mai simple, altele mai bogate in gusturi. Secretul unui caltabos bine facut consta in echilibrul dintre organele de porc si adaosurile grase care dau textura si gust. Dar mai ales punerea in valoare a ingredientelor de mirodeniile potrivite. Intotdeauana carnea de proc va iubi nucsoara si ienibaharul.

Ingrediente:

2,5 kilograme măruntaie de porc (ficat, rinichi, splină, inimă)
250 grame carne grasă de porc
700 grame ceapă albă
1 cană mare de orez
4 foi de

dafin
1 căpăţână de usturoi curăţată
1 lingură rasă nucsoara măcinată

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cel mai simplu SALAM de BISCUIŢI! Reţetă aromată ca la mama acasă

Vești proaste pentru Gabriela Cristea! Ce s-a aflat după demisia de la Antena Stars EXCLUSIV

Minerva este condusă astăzi pe ultimul drum! Fratele Gabrielei Dima, detalii exclusive despre înmormântarea de la Arad: „Slujba va fi ținută de cinci preoți” | EXCLUSIV

O nouă tragedie lovește familia regală! Arhiducesa a murit subit la doar 46 de ani

Salam de biscuiţi: reţeta de post pe care o vei adora

Un fost concurent din „Casa iubirii” aruncă bomba despre Patricia! A spus totul despre cunoașterea cu Moldo: „S-a gândit să se îndrepte spre o persoană bine cunoscută...”

Un cunoscut medic din Cluj s-a sinucis. Era condamnat pentru luare de mită


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies