Secretul celei mai bune salate de icre, dezvăluit de bucătari. Cum se prepară pufoasă şi fără să se taie


Salata de icre făcută în casă a fost întotdeauna diferită faţă de cea cumpărată in comerţ. Însă nu toate gospodinele se încumetă s-o prepare în casă, din cauza riscului mare ca salata de icre să se taie.

Pentru a nu se tăia, se adaugă din când în când o lingură de apă minerală, care le va face şi mai pufoase. Se adaugă constant câte puţin ulei şi se amestecă încontinuu, astfel că la 50 de grame de icre se poate folosi maxim 350 ml de ulei, pentru a nu deveni prea uleioase.

La final se adaugă sucul de la o jumătate de lămâie, care le va da un gust mai puţin uleios. De asemenea, se mai poate adăuga la final ceapă răzuită şi stoarsă.

sursa: adevarul.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Poza INCREDIBILĂ cu Bianca de la Puterea Dragostei care a creat isterie pe internet! Şi Livian a rămas şocat! "Zici că eşti Loredana Chivu" EXCLUSIV!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri