Secrete: Unghii perfecte pentru timp îndelungat! Care sunt cele cinci trucuri care îți arată mâna perfecta


Unghiile pot fi menținute frumoase doar printr-o atenție sporită!

Pentru reprezentantele sexului frumos să aibă unghii perfecte pentru timp îndelungat este o obligație! Orice doamnă sau domnișoară trebuie să fie atentă la mâini, fiindcă, așa cum de altfel spun și statisticile, ele sunt cele care dezvăluie adevărata personalitate   

Pe de altă parte, oricât de mult ne-am strădui noi, trebuie să recunoaştem că manichiura perfectă presupune un proces destul de anevoios, în concluzie nu prea dispunem de timp și răbdare să stăm la saloane de specialitate. Uneorii, chiar și banii reprezintă o problema pentru a apela la o manichiură semi-permanentă.

Citeste si: Horoscopul runelor pentru luna AUGUST cu Mihai Voropchievici. Zodia care trebuie să dea un nou sens vieții! Lună de FOC!

Citeste si: Mara Bănică nu-și mai revine din șoc, după moartea lui Marcel Toader: „Marcele, tu nu ai cum sa mori. Nu acum, pricepi???”

Citeste si: Alex Bodi a fost la un concurs de Miss după căsătoria cu Bianca Drăguşanu! Uite-l pe proaspătul soţ al Biancăi înconjurat de femei frumoase şi sexy!

Secrete: Unghii perfecte pentru timp îndelungat! Avem sfaturi perfecte și ușor de realizat

Din acest motiv, azi, venim în întâmpinarea dumnevoastră cu soluții eficiente și ușor de realizat.

  1. În primă fază, este absolut obligatoriu să vă scurtați unghiile, așa veți evita ca oja aplicată să se strice
  2. Trebuie să apelăm la un truc înainte de aplicarea ojei. Se aplică un lac de fixare pe unghie, care nici nu costa foarte mult, maxim 10 lei.Cu siguranță, el este în realitate substanța magică pentru o manichiură perfectă
  3. Se evită, obligatoriu, contactul cu apa fierbinte în primele 12 ore de la aplicarea unei oje pe unghii! În plus, ar fi ideal să vă spălați fără mănuși și doar cu apă rece.
  4. Foarte important, folosiți un ulei de cuticule, hrănește unghia și o protejează.
  5. Atenție la spălarea mâinilor, trebuie evitat gelul dezinfectant, întrucât alcoolul din el nu este indicat. Ideal ar fi, pentru a evita germenii și bacteriile, să apelați la un săpun antibacterial blând.

Secrete: Unghii perfecte pentru timp îndelungat! Dacă o să urmați toți acești pași, cu siguranță, veți fi fericite. Și…încă un truc, folosește cremă de gălbenele pentru ca mâna să fie frumoasă și nedetă, iar manichiura să arate astfel spectaculos.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Răzvan Botezatu, cerut în căsătorie de iubitul lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri