Alex Bodi a fost la un concurs de Miss după căsătoria cu Bianca Drăguşanu! Uite-l pe proaspătul soţ al Biancăi înconjurat de femei frumoase şi sexy!


Amicii au aflat că Alex Bodi a fost la un concurs de Miss după căsătoria cu Bianca.

E clar că Alex Bodi a fost la un concurs de Miss după căsătoria cu Bianca. Afaceristul şi vedeta s-au cununat civil pe 1 august, la Primăria Sectorului 3, dar nu au avut timp să sărbătorească împreună evenimentul. (vezi ce gafă a făcut Bianca la cununie)

Citeste si: Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi fără să spună familiei. A anunțat abia apoi: "Mamă, să știi că m-am măritat"

Alex Bodi a fost la un concurs de Miss după căsătoria cu Bianca. A înmânat un premiu special 

Alex a fost prezent în seara respectivă la un concurs de Miss organizat de o televiziune de modă, acolo unde a înmânat un premiu special, sponsorizat de compania pentru care lucrează, cea specializată în tranzacţii cu microlingouri de aur.

Alex Bodi a fost la un concurs de Miss după căsătoria cu Bianca. Premiul a avut formă de lingou

Nu mai e un secret că Alex Bodi a fost la un concurs de Miss după căsătoria cu Bianca. Îmbrăcat la costum bleumarin, cu adidaşi albi şi cămaşă albă descheiată, Bodi a fost înconjurat de femei sexy, iar uneia dintre ele i-a acordat un premiu în formă de lingou. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri