Momentul în care Marcel Toader a ratat împăcarea cu Gabriela Cristea! Toata lumea visa să-i vadă din nou împreună! Gafa uriașă a bărbatului: i-a cerut Gabrielei prea mult sex!


Marcel Toader a fost la un pas să se împace cu Gabriela Cristea, înainte ca divorțul de aceasta să se pronunțe.

Marcel Toader își putea schimba destinul, în urmă cu câțiva ani, înainte ca divorțul de Gabriela Cristea să se pronunțe. Era momentul în care cei doi se războiau la TV și își aruncau vorbe grele, fiecare de la o altă emisiune.

La un moment dat, însă, Gabriela și Marcel au fost invitați la o nuntă și au ajuns la atelierul de croitorie al finilor lor în același timp. Atunci au schimbat câteva vorbe iar atmosfera s-a destins. 

”Azi a avut o altă atitudine, total diferită. A fost exact așa cum îl știu eu. Fina mea, Adina, s-a enervat și a zis ceva de genul: ”Hai, împăcați-vă, că voi vreți cu totul altceva”. După câteva ore ea m-a sunat și mi-a spus că i s-a părut că noi am flirtat”, a povestit Gabriela Cristea.

A vrut sex de 5 ori pe săptămână, nu pe an

Ipoteza unei posibile împăcări a prins și mai mult contur în momentul în care Gabriela a apărut cu inelul primit de la fostul ei soț. Vedeta a spus atunci că acesta este foarte scump și n-a avut timp să meargă să-l depună la bancă, așa că îl poartă în continuare cu ea.

Citeste si: Iulia Albu, sfâșiată de durere la auzul veștii că Alexandra Măceșanu a fost declarată decedată!

Citeste si: Cutremurător! Ce scria Marcel Toader în ultima postare pe Facebook

Citeste si: Gabriela Cristea în stare de șoc la aflarea veștii decesului lui Marcel Toader!

Marcel a dat însă cu piciorul micii șanse de împăcare cu Gabriela, după ce a apărut la o emisiune și i-a pus 4 condiții, printre care să aibă 4-5 relații sexuale pe săptămână, nu pe an. Gabriela Cristea a spus pas, iar divorțul s-a pronunțat după un timp.

Marcel Toader a murit, ieri, în urma unui infarct miocardic. Omul de afaceri avea 56 ani.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Vrei să combaţi depresia şi anxietatea? Specialistul îţi spune ce alimente îţi sunt aliaţi de nădejde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri