Cutremurător! Ce scria Marcel Toader în ultima postare pe Facebook


Marcel Toader a murit. Ultima postare pe care omul de afaceri Marcel Toader a făcut-o în mediul online datează de la sfârșitul lunii iulie.

„Adevărata imagine pentru ceea ce se petrece azi poate fi vazută la televizor în fiecare zi. Peste tot ! Daca te uiți suficient de atent vezi goliciunea, tristețea spirituală, pierderea sensului, pierderea scopului a unui întreg popor manipulat și condus de incompetenți ( curve, aghiotanți, neveste frustrate, „acoperiți”, pederaști, aserviți ….metamorfozați în servicii secrete SPP, SRI, STS ordinea nu este întâmplătoare ) ! Adevarații vinovați nu sunt ei, ci noi. Ei au trădat învrederea noastră ! Noi avem puterea să schimbăm lucrurile ! Doar noi, cu toții ! ???????????????? Acultați, mai jos, cum trăitorii români din Muntele Athos gândesc, invită și se roagă pentru poporul lor! Dumnezeu să o odihnească pe Mihaela !??”, scria omul de afaceri.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Bianca de la Puterea Dragostei, declaraţii bombă despre fimarea în care face amor...în trei! Băieţii din casă au spus că au văzut-o!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri