Se SCHIMBA RADICAL vremea in Romania: Prognoza pentru saptamana aceasta


Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru aceasta saptamana. Potrivit acesteia, vremea incepe sa se mai incalzeasca incepand de astazi.

PROGNOZA METEO pentru MARŢI

Deşi temperaturile vor creşte uşor faţă de intervalul precedent, vremea va fi rece înca in cea mai mare parte a ţării, local geroasă dimineaţa şi noaptea în centru şi sud. La deal şi de munte cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief, în special cele din sud, va fi nebulozitate joasă sau ceaţă cu depunere de chiciură şi, trecător, fulguieli. Înnorări şi precipitaţii slabe, predominant ploi, se vor semnala izolat şi în regiunile vestice, mai ales după-amiaza şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5…-4 grade în zonele cu ceaţă persistentă din sud si 8…9 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -13 şi 1 grad.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare rece. Cerul va fi variabil, iar mai ales dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 0…2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -9 grade.

Citeste si: 2017 fara vara in Romania? Acest fenomen straniu nu a mai avut loc din 1816: "Vom trece printr-o perioada de transformari generale"

PROGNOZA METEO pentru MIERCURI

Vremea se va încălzi, mai ales la deal şi munte. Cerul va avea înnorări în vestul şi nord-vestul ţării, unde local şi temporar va ploua slab, iar în sud şi est vor fi nori joşi sau ceaţă şi, trecător, burniţă sau fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în vest şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 grade in zonele cu ceata persistenta din Lunca Dunarii şi 11 grade in dealurile Banatului, iar cele minime se vor situa, în general, între -8 şi 2 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general închisă. Va fi ceaţă, mai ales dimineaţa şi noaptea, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă de -8…-6 grade.

PROGNOZA METEO JOI-DUMINICA. Vremea va continua să se încălzească în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales la deal şi la munte, unde va fi mai cald decat in mod obisnuit la inceptului lunii februarie. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va creşte la sfârşitul intervalului în jumătatea vest a ţării, iar în zonele joase de relief, local, va mai fi ceaţă.

Citeste mai mult aici.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri