Se introduc noi măsuri restrictive! De joi, barurile și restaurantele se vor închide mai devreme


Pandemia de coronavirus face în continuare foarte multe victime, motiv pentru care Marea Britanie a decis ca, începând cu ziua de joi, barurile, restaurantele și pub-urile să se închidă mai devreme.


In articol:

Nici Anglia nu se numără printre țările în care pare că epidemia de coronavirus se apropie de final, motiv pentru care oficialii au luat o decizie destul de radicală, dar necesară pentru a încerca oprirea răspândirii noului coronavirus. De joi, toate barurile, restaurantele și pub-urile se vor închide la ora 22:00, autoritățile încercând să evite un nou val de infectări.

Citeste si: Testul chibritului sau modalitatea inedită care îți arată dacă ai probleme cu plămânii. E util chiar și pe timp de pandemie de coronavirus

În aceeași ordine de idei, specialiștii au dezvăluit că este foarte posibil ca în Anglia să se înregistreze și 50.000 de infectări zilnic, așa că autoritățile caută cele mai bune soluții, chiar dacă acestea reprezintă introducerea unor măsuri draconice.

Citeste si: Mare atenție, mămici! Ce simptome apar la copiii infectați cu virusul COVID-19? La ce trebuie să vă uitați

masuri coronavirus anglia
Anglia a decis introducerea unor noi măsuri restrictive, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus[Sursa foto: PixaBay]

Nivelul de alertă în Marea Britanie a crescut de la 3 la 4

Potrivit celor de la BBC, în urma creșterii exacerbate a numărului nou de infectări cu noul coronavirus, în Anglia nivelul de alertă a crescut de la 3 la 4.

Deși deocamdată nu se vor impune noi restricții, mai aspre, experții au explicat că dacă măsurile de prevenție nu vor fi potențate, s-ar putea ajunge la un număr extrem de mare de infectări.

Îm aceeași ordine de idei, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, Marea Britanie ar putea intra în carantină pentru șase luni, etapizat, câte două săptămâni. Până atunci, singura nouă măsură impusă rămâne cea a închiderii restaurantelor, barurilor și pub-urilor, începând cu ora 22:00.

Citeste si: A încălcat izolarea și a infectat 59 de persoane! Autoritățile au catalogat situația ca fiind „Un caz exemplar de prostie”


Abonează-te pe

Citește și:

Mare atenţie! Nu vă mai salutaţi aşa, pe vreme de pandemie de coronavirus. Avertismentul OMS

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Baba Vanga, previziuni până în anul 2100: „Oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde”

Dr. Mihai Craiu, 5 sfaturi pentru ca profesorii și elevii să fie protejați împotriva Covid-19

Adrian Streinu-Cercel: „În decurs de 6-8 săptămâni pandemia ar putea fi gata”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este și ce profesie are ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri