Scrisoarea emoţionantă prin care un tată i-a dezvăluit copilului că nu există Moş Crăciun: Credea atât de sincer că vin renii încât ne era clar că o să sufere cumplit


Scrisoarea emoţionantă prin care un tată i-a dezvăluit copilului că nu există Moş Crăciun: Credea atât de sincer că vin renii încât ne era clar că o să sufere cumplit

Un tată a postat în mediul online scrisoarea emoţionantă prin care îi dezvăluie băiatului său adevărul despre Moş Crăciun şi pe care o consideră o sursă de inspiraţie pentru părinţi.

El îi explica pe atunci ce înseamnă cu adevărat Crăciunul şi îi propunea un „Pact de băiat mare“, în urma căruia „moşul îi dă dezlegare să le zică prietenilor mai mari că nici el nu crede în basme cu reni şi spiriduşi“.

Ciprian Dudău este tatăl care, în urmă cu câţiva ani, decidea să îi dezvăluie copilului său adevărata identitate a lui Moş Crăciun, oferindu-i astfel o altă perspectivă asupra Crăciunului.

Bărbatul mărturiseşte într-o postare pe contul de Facebook că a găsit prin bibliotecă scrisoarea care ar putea fi folosită ca sursă de inspiraţie pentru părinţii care nu vor să-i dezamăgească pe cei mici.

Tatăl i-a propus copilului un „Pact de băiat mare“, deoarece şi-a dat seama că trebuie să îl „extragă din basmul cu reni şi să îl aducă în spiritul adevărat al Crăciunului“.

„Acum ceva ani, când încă Andrei sâsâia peltic că o să stea «tl'eaz să-l vladă ple Moşu'» şi adormea fără greş cum trecea de ora opt, ne-am pus problema cum o să îl extragem din basmul cu renii şi să-l aducem în spiritul adevărat al sărbătorilor de Crăciun. Credea atât de sincer că vin renii şi mănâncă biscuiţi sub brad încât ne era clar că o să sufere cumplit dacă la şcoală cineva ar fi râs de el pe tema asta

Aşa că Moşu' i-a scris o scrisoare.

Lungă rău, că şi Moşu' era tulburat şi nu-şi putea aduna ideile. Se chema «Pact de băiat mare». Şi a funcţionat.

Andrei e băiat mare acum şi iubeşte Crăciunul, primeşte şi oferă cadouri cu plăcere şi nu a râs niciodată de un copil mic care crede încă în Moş.

Ieri am găsit scrisoarea prin bibliotecă, scorojită toată, şi am scanat-o.

Dacă aveţi aceeaşi problemă, folosiţi-o ca inspiraţie“, îndeamnă bărbatul alături de imaginile cu scrisoarea şi o fotografie cu fiul său.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bolile au miros! Ce problema de sanatate ai

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 7-13 ianuarie 2019. Primesti 2 mesaje: pentru PREZENT si pentru VIITOR!

Ştiai că mâncatul la ore târzii îţi afectează inima? E in joc sănătatea ta

Poveste adevărată: "Eram obligată să fac sex până la epuizare şi, apoi, mă băteau"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri