Scandalul a continuat la Survivor România între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă! "... Din păcate, este un prieten fals!"


Lanțul prieteniei dintre Culiță Sterp și Sebastian Chitoscă de la Survivor România s-a rupt! Cei doi și-au declarat război!


In articol:

Ultima ediție a emisiunii fenomen Survivor România 2021  ce se filmează tocmai în Republica Dominicană a oferit un scandal de tensiune maximă ce a continuat practic, între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, din echipa Faimoșilor.

Tensiunile sunt încă din tabăra unde se pare că cei doi concurenți și-au aruncat vorbe grele ce nu mai pot fi șterse cu niciun burete. Înainte de prezentarea traseului de joc, Daniel Pavel a dorit să discute cu Sebastian acest subiect care mocnește în tabără de câteva zile.

Vorbe grele și acuzații grave între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, de la Survivor România!

Din spusele lui, Sebastian Chitoșcă a precizat că nu se simte în apele lui, este suparat pe Culiță și își aștepta scuzele din partea artistului.

Sebastian Chitoșcă: “Nu prea mă simt în largul meu de câteva zile! Am avut două zile în care am stat să mă gândesc la ceea ce s-a întâmplat.(..) pentru nimic, am fost înjurat foarte urât!”, a precizat acesta explicând clar că artistul ce cânta muzică de petrecere ar trebui să își ceară scuze față de el.

Sebastian Chitoșcă: “Mă simt singur în această echipă, dar starea mea emoțională nu este una foarte bună.”

Citeste si: Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, ceartă monstruoasă la Survivor 2021: "Te uiți urât..."

Citeste si: Ce a spus mama lui Sindy de la Survivor România despre apropierea dintre fiica ei și Albert: „Iubit? Cam greu…”

Culiță a ținut să îi dea replică foarte ironic și acid: “O declarație de dragoste… i-aș face, dar nu merită, domnul Dan! L-am văzut prima dată un prieten, dar din păcate este un prieten fals. Nu pot să spun mai mult decât atât: mă deranjează forțe multe comportamentul lui! Nu vreau să deschid subiectul asta pentru că.. eu nu o să îi cer niciodată scuze! Eu nu i-am greșit cu nimic! Poate să aștepte până toamna viitoare, cât vrea el.

Eu nu am de ce să îmi cer scuze pentru el mi-a greșit mie, nu eu lui!”, a precizat Culiță foarte ferm.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cine este THEO ROSE. Biografie: nume real, data nașterii, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

RUNE: Horoscop 20 - 26 septembrie 2021. O zodie poate primi inelul de logodnă!

NOTEAZĂ: Cât timp se fierbe sucul de roșii

DESCOPERĂ: Cine este soțul Alinei Ceușan, RAUL TIȘA

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de duminica, 19 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri