Scandal uriaş între Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu! "Poate să te jignească aşa cum vrea ea și când dorește ea!"


Certuri, reproşuri şi lacrimi într-o ediţie incendiară "Bravo, ai stil! Celebrities"


In articol:

Ediția trecută a emisiunii Bravo ai stil – Celebrities, a lansat o serie de controverse și un scandal între Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu. Încă din culise, Alexandra a avut o discuție cu Andreea și a specificat că a durut-o foarte tare faptul că bruneta a tratat-o cu dispreț și fără respect.

Fiind prima dată când se supără pe colega ei, deși aceasta a mai articulat-o, tensiunea a atins cote maxime. În plină discuție, Tonciu a plecat și a ignorat-o pe Alexandra, iar cea din urmă a făcut același lucru. Discuția în contradictoriu a continuat inclusiv în platou, când Ilinca le-a întrebat de cearta din cabina de machiaj.

Telespectatorii au avut parte de un scandal monstru între cele două concurente, care și-au adus jigniri și reproșuri de tot felul...

 

Alexandra: “Am pretenția să vorbesc chiar dacă tu crezi că sunt plictisitoare! Am mai auzit comentariile tale aici, dacă sunt potrivită pentru un reality sau nu. Toate chestiile alea.. că sunt fana ta și îmi dai valoare.. Chiar dacă nu îmi place umorul ei, încerc să îl accept! Pe mine mă deranjează chestia asta de dispreț. Dacă nu mă încadrez în reperele tale sau gusturi, nu înseamnă că trebuie să mă disprețuiești! Pentru că sunt un om cu o carieră în spate și am respect față de toată lumea de aici! Și Oana Radu se ia de mine(..)

Nu am nimic personal cu tine! Tu te iei de chestii personale: că o să rămân nemăritată, că nu sunt sexy, că nu mă plac bărbații.”

Citeste si: Emy a dat de pământ cu Roxana Nemeș, la Bravo ai stil – Celebrities! "Ești o mironosiță și minți de îngheață apele!"

 

  Alexandra Ungureanu şi Andreea Tonciu
Alexandra îi reproșează Andreei disprețul și lipsa de respect[Sursa foto: Captură KANAL D]

După aceste comentarii ale Alexandrei, Andreea a luat chip de nebunie: “Am spus un adevăr! Cu ce te-am disprețuit eu? Cu ce te-am jignit?! Când nu a fost respectul meu față de tine?! De

fiecare dată te iei de mine și Oana Radu a observat același lucru! Ai ceva personal cu mine?! Poate mie nu îmi place cum vii tu îmbrăcată tot timpul! Vreau să spui cu ce te-am jignit astăzi.

 

Citeste si: Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu nervoasă la maximum[Sursa foto: Captură KANAL D]

Băi fetiță, lasă-mă în place, te rog frumos! Gata! Dacă tu consideri că asta e jignire…

Tu vrei să induci telespectatorilor că Andreea Tonciu te-a jignit! Andreea Tonciu poate să te jignească când vrea ea și când dorește ea! Ai înțeles?!

Și dacă eu vreau să te jignesc, te jignesc pentru că pot și îmi permit! Da?!

Andreea Tonciu țipă la Alexandra Ungureanu
Andreea Tonciu țipă la Alexandra Ungureanu în platoul Bravo ai stil - Celebrities[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu mai induce tu telespectatorilor că eu te-am jignit pe tine că să pari tu o victima la televizor! Și eu, Andreea Tonciu, că te jignesc pe tine! Ți-am spus să spui cu subiect și predicat cu ce te-am jignit! Că mi-am permis să râd? Îmi permit să râd când vreau! Ai înțeles?!”, a comentat, plină de nervi, Andreea.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 21 septembrie 2021. Beneficiile consumului de peşte pentru organism

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

De ce sunt atat de emotiva? Motive, cat si cum sa faci pace cu propriile emotii

23 SEPTEMBRIE 2021: Horoscop zilnic joi. O zodie primește o propunere de afacere sau sarcini noi la locul de muncă!

Scrisori de dragoste celebre. Cum și-au exprimat iubirea îndrăgostiții vremurilor trecute

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Peste 200 de localități din România au intrat în scenariul roșu! Ce restricții vor fi impuse

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri