Scandal la Puterea dragostei! Mai mulți concurenți au făcut dezastru: „S-a certat rău”


Ce s-a întâmplat la hotelul în care au fost cazați băieții de la Puterea dragostei. Angajații au fost șocați de ce au găsit în camerele lor.

Imagini șocante la Puterea dragostei. Mai mulți concurenți sunt acuzați că au făcut prăpăd la hotelul în care sunt cazați. Mario se află în mijlocul controverselor.

Cel mai nou concurent din casa Puterea dragostei este acuzat că i-ar fi deranjat pe ceilalți băieți, iar până la bătaie nu a mai fost decât un singur pas. La mijloc s-a aflat și Codruț, iar întreaga zi Mario a fost întrebat de către ceilalți concurenți dacă se simte bine, după ce a provocat un scandal de proporții.

Altercație la hotel
Altercație la hotelul în care sunt cazați băieții[Sursa foto: Captură TV]

Cristina Mihaela i-a luat la întrebări pe toți băieții și i-a rugat să nu mintă, pentru că adevărul poate fi aflat de pe camerele de supraveghere. Codruț a mărturisit că nu a putut să doarmă din cauza lui Mario. „Era vreo 6 sau 7 dimineața. Nu puteam să dorm pentru că domnul Mario a consumat un pic prea mult alcool”, a dezvăluit concurentul jenat de situație.

Citeste si: Despărțire surprinzătoare la "Puterea Dragostei"?! Ce se întâmplă între Aya și Cristian Marinescu?!

Mario ar fi fost în centrul tuturor neînțelegerilor din acea seară, care a ajuns și la urechile fetelor. La un moment dat, el ar fi avut un comportament bizar.

„S-a pus pe pat, a stat o fracțiune de secundă și a căzut cu capul su patul celălalt. L-am ridicat și i-am zis să se ducă în camera lui și am încuiat ușa. La scurt timp vine Mario jos și zice că s-a certat rău cu Marinescu. Mă duc la el și spune că e bine, iar Mario i-a zis că vine jos să vă dea muzica jos și să vă și bată”, a declarat Alexandru.

Citeste si: Cristina Mihaela Dorobanțu, anunț de ultimă oră! Ce se întâmplă cu prezentatoarea de la Puterea dragostei

În plus, Codruț a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, iar Cristina Mihaela Dorobanțu le-a atras atenția și a dezvăluit că telespectatorii își vor schimba părerea despre ei:

„Aveți mare grijă! Vreți ca lumea să vă știe așa? Cei de acasă. Vă afectează imaginea. Vrei ca pe tine (n.r. Mario) să te cunoască lumea ca pe unul care împinge oamenii, iar pe tine (n.r. Codruț) ca pe unul care consumă alcool?”, a spus Cristina Mihaela, în speranța că băieții vor înțelege că nu este în regulă.

 

În plus, și angajații hotelului în care sunt cazați au luat măsuri, nemulțumiți de dezastrul lăsat de cei doi băieți, au filmat camerele de hotel și le-au transmis mai departe. În acele fotografii se pot observa mai multe sticle de alcool, dar și dezordine.


Abonează-te pe

Citește și:

Despărțire surprinzătoare la "Puterea Dragostei"?! Ce se întâmplă între Aya și Cristian Marinescu?!

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Bogdan Mocanu, surprins la 2 noaptea cu o vedetă din România

Război la "Puterea Dragostei"! Florentina, iubita lui Livian, atac dur la adresa Biancăi Comănici

Livian de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Bianca l-a vizitat la Cluj: „Vreau să înțelegeți...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Rețetă de coșulețe cu nucă și gem. Un desert gustos care nu necesită mult timp

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri