Scandal între Sebastian Chitoșcă și Jador, de la Survivor România: “Te-ai dat cu “binele” pe lângă mulți ca să vezi unde îți merge!


Jador îl demască pe Sebastian Chitoscă de la Survivor România, după ce acesta nu mai face parte din nicio alianță!


In articol:

Un nou consiliu de eliminare a adus tensiune și scandal în tabăra Faimoșilor, de la Survivor România 2021. Totul a pornit de la faptul că echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate și s-au văzut în fața faptului împlinit de a se nominaliza.

Scandalul a pornit între Sebastian Chitoșcă și Jador. Aceștia au făcut afirmații răsunătoare în privința răsturnărilor de situații ce se petrec în tabăra lor.

 Jador l-a pus la zid pe Sebastian Chitoșcă de la Survivor România! îl critică pentru alegerile pe care le-a făcut la începutul intrării în competiție!

Pentru că Sebastian Chitoșcă a fost exclus din grupul lui Zanni, Culiță Sterp, Cosmin Stanciu și Ana Porgras, Faimosul a fost nevoit să se reorienteze rapid pentru o altă alianță.

Sebastian: “Eu am ieșit din acest “grup” pentru că mi-am dat seama că eu chiar nu sunt respectat de anumite persoane și nu are rost să înghit anumite chestii doar ca să nu fiu votat. Sunt singur! Chiar dacă o să fiu votat, am mai fost în față. Până la urmă nu noi decidem, pe cine trimtem acasă, noi decidem pe cine punem în față.”

Citeste si: Culiță Sterp de la Survivor România și-a schimbat strategia! „Eu nu fac parte din niciun grup și nu am făcut parte din niciun grup aici în competiția asta!"

Citeste si: Zanni de la Survivor România sare la gâtul lui Jador! “Tu ești Jador și eu sunt un nimeni!”

Jador nu s-a mai putut abtine și a comentat: “Tu ai fost în grupul asta și ai venit la început în emisiunea asta și te-ai pus lângă mine și am vorbit.

Ți-am spus alege-ți cu grijă prietenii, tot ce am crezut eu că este bine pentru tine! Tu ai văzut că eu nu am un grup.”

Acesta a continuat cu faptul că Sebastian s-a aliat cu Zanni și făcea exact ce îi spunea acesta sau îi imită inclusiv gesturile.

Jador: “Te-ai dat cu “binele” pe lângă mulți ca să vezi unde îți merge! Asta este adevărul! Nu este ceva rău este ceva de bine.

Vrei să faci tot posibilul să îți fie bine.”, a comentat Jador la adresa lui Sebastian.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Culiță Sterp de la Survivor România și-a schimbat strategia! „Eu nu fac parte din niciun grup și nu am făcut parte din niciun grup aici în competiția asta!"

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Zanni de la Survivor România sare la gâtul lui Jador! “Tu ești Jador și eu sunt un nimeni!”

Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu de la Survivor România au ajuns din prieteni, dușmani! "Nu trebuie să mă pui tu pe mine la punct!"

Sindy de la Survivor România face declarații surprinzătoare despre Mellina! "Pur și simplu, văd răutate în ochii ei! Invidie!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de marti, 21 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri