Scandal în echipa Faimoșilor între Cătălin Moroșanu și Zanni! “Tu ești un nimeni! Dacă nu te lua Alex Velea, știi cine erai tu?! Un “no name”!


Survivor România 20 februarie - Cătălin Moroșanu a intrat în scandal cu Zanni, după o ceartă în tabăra Faimoșilor !


In articol:

După un scandal imens între Elena Marin și Zanni, concurenții echipei Faimoșilor  de la Survivor România 2021  au avut parte de un al doilea scandal ce se putea lasă oricând cu bătaie! Felul în care Zanni a jignit-o pe Elena Marin nu l-a lăsat rece pe Moroșanu care a sărit în apărea faimoasei.

Mut de uimire pentru ceea ce a spus despre aceasta, Cătălin a pus tunurile pe Zannidache. Întorși în tabără, după ce au pierdut jocul de imunitate, concurenții echipei Faimoșilor au asistat la un spectacol cu câteva roluri principale.

Survivor România 20 februarie- Cătălin Moroșanu și Zanni au scos cuțitele și au pornit războiul!

Zanni nervos către Elena Marin: “Ți-o dai la duel cu mine, hai să ne-o dăm la duel! Ești o Cotoroanță! În ce filme te afli?! În ce telenovele te afli? Ce filme îți inventezi?! Ce lacrimi programate îți inventezi?! Ce nu îți ajunge

acasă?!”

Survivor Romania 20 februarie -  - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online -  Scandal Survivor Romania 2021

Citeste si: Prima reacție a lui Alin Sălăjean, după ce a fost eliminat de la Survivor România: „Echipa lui Alin...”

Cătălin Moroșanu a sărit direct în apărea Elenei Marin: “Acesta este prietenul vostru! Nu poți să jigneșți o femeie, s-o faci Cotoroanță, s-o faci în toate felurile în condițiile în care femeia respectivă a realizat ceva în viață! În condițiile în care mulți dintre noi am realizat ceva în viața noastră.

Și vine el, un copilaș de 24 de ani care nu a făcut nimic în viața lui, în afara faptului că și-a făcut niște picturi pe el și este “cool”, chipurile! El nu a făcut nimic în viața lui și vine și țipă la loi și ne dă lecții de moralitate! Eu atât ți-am spus: Eu sunt un om realizat! Tu ești un nimeni! Ești un nimeni, asta ești! N-ai realizat nimic în viața ta, în afară de faptul că vorbești, n-ai făcut nimic… Eu am experiență de viață, am 37 de ani și vă spun că astfel de oameni nu o să reușească în viață.
Are 24 de ani, un “copilaș” care n-a făcut nimic la viața lui a ajuns să ne spună nouă, cum stă treaba?! Cine ești tu mă băiatule?! Să ne spui tu nouă cum stă treaba?! Tu nu ai niciun drept să ne spui nouă.. Mai stai la coadă, băiatule! Dacă nu te lua Alex Velea, știi cine erai tu?! Un “no name”!

Survivor Romania 20 februarie -  - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online -  Scandal Survivor Romania 2021

Citeste si: Scandal imens între Jador și Culiță după ce au rupt lanțul prieteniei! "Culiță m-a trădat!"

Îmi pare rău că eu conștientizez că Zanni este un caracter de doi lei!"


Abonează-te pe

Citește și:

Scandal în echipa Faimoșilor între Cătălin Moroșanu și Zanni! “Tu ești un nimeni! Dacă nu te lua Alex Velea, știi cine erai tu?! Un “no name”!

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Zanni și Elena Marin au intrat într-un scandal de neimaginat! "Baba Cloanța! Cotoroanțo! Îți mai zic o dată: “Sari în foc!”

Prima reacție a lui Alin Sălăjean, după ce a fost eliminat de la Survivor România: „Echipa lui Alin...”

Cine este Maria Hîngu de la Survivor România 2021. Cu ce se ocupă "războinica"?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi că ești gravidă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri