Scandal imens între Jador și Culiță după ce au rupt lanțul prieteniei! "Culiță m-a trădat!"


Survivor România 20 februarie - Jador și Culiță, prieteni în trecut, au ajuns să scoată cuțitele pe masă!


In articol:

Echipa Faimoșilor a ieșit din nou învingătoare în față echipei Războinicilor de la Survivor România 2021. În urmă jocului câștigat,  Faimoșii  s-au delectat cu bine cunoscutul pui shanghai.

Tensunile în ambele tabere au fost la cotele cele mai înalte: Culiță și Jador la Faimoși, Alin și Musty la Războinici. Deși în trecut au avut certuri exact în momentul Consiliului de eliminare, Culiță și Jador au intrat iar la dispute.

Prieteni la cataramă în trecut, acum au ajuns “la cuțite”. În tabăra Faimoșilor, partea masculină a concurenților s-a împărțit în două bisericuțe: Culiță, Zanni, Sebastian și Cosmin vs Cătălin Moroșanu și Jador.

Survivor România 20 februarie- Scandalul a pornit între Jador și Culiță! În lupta pentru supraviețuire s-a ajuns la trădare!

Survivor Romania 20 februarie -  - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online -  Scandal Survivor Romania 2021
Jador dezamagit de Culita, prietenul lui[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Marilena a părăsit competiția Survivor România! Lacrimi în tabăra Războinicilor „Am fost nevoiți să luăm decizia descalificării!"

Jador: “Zanni de când am ieșit favorit, a început  să îmi dea la “temelie” și să le implementeze oamenilor că eu sunt de fapt altfel. Nu am așteptări de la nimeni! Sunt dezamăgit rău de oameni! Am stat două zile pe plajă să mă gândesc… și nu îmi vine să cred că fac oamenii pentru bani.. Eu sunt pe cont propriu! Mă înțeleg bine cu Moroșanu, dar n-am așteptări de la ei. Eu când îl văd pe Culiță, omul unde eu am fost împreună la gagici, la mâncare, colaborăm cu aceeași oameni, și în muzică și la evenimente.

Eu îl cunosc pe Culiță și poate să îmi spună mie oricine, ce vrea…. Culiță are o inimă extraordinară și este un băiat foarte bună. Dar nu înțeleg ce l-a determinat pe el să facă alianța asta: să renunțe la o prietenie cu mine și să aleagă altă prietenie. De ce încerci să îmi faci o imagine proastă?! Nu o să mai îl pot privi în ochi pentru că … un câine dacă te mușcă, te mușcă și a două oară.
Culiță m-a trădat!”

Survivor Romania 20 februarie -  - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online -  Scandal Survivor Romania 2021
Culita in jungla de la Survivor Romania[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ce spun băieții din echipa Faimoșilor despre colegele de la Survivor? "Elena e bună. Elena e prima..."

Cătălin Moroșanu: “Sebastian mi se pare un om rău! În acea alianță sunt două creiere cenușii: Zanni și Sebastian! Culiță este manipulat!”

Culiță la rândul lui a precizat că: “Jador nu face nimic aici! Dacă trebuie să facă treabă, ceva, pleacă pe plajă!”


Abonează-te pe

Citește și:

Scandal în echipa Faimoșilor între Cătălin Moroșanu și Zanni! “Tu ești un nimeni! Dacă nu te lua Alex Velea, știi cine erai tu?! Un “no name”!

Clejanii, în pragul DIVORȚULUI! Cum a fost surprinsă Viorica la o petrecere privată

Zanni și Elena Marin au intrat într-un scandal de neimaginat! "Baba Cloanța! Cotoroanțo! Îți mai zic o dată: “Sari în foc!”

Prima reacție a lui Alin Sălăjean, după ce a fost eliminat de la Survivor România: „Echipa lui Alin...”

Cine este Maria Hîngu de la Survivor România 2021. Cu ce se ocupă "războinica"?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El

//4 semne că ai o relație sau o căsnicie nefericită//

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri