Scandal fără precedent la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Mă gândesc că o să fie rău”


Scandalul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a atins cote maxime! Concurenta Deea Codrea a stârnit un val imens de critici.


In articol:

Gala de Sâmbătă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a adus în prim-plan numeroase controverse, atât în rândul concurentelor, cât și în relația dintre jurați și participante. Momentul Deei Codrea a fost unul dintre cele mai discutate, deoarece ținuta sa a creat foarte multe discuții.

Citeste si: Ce spune Alexandra Ungureanu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” despre despărțirea de iubitul din America ”Am suferit”

Scandal fără precedent la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Mă gândesc că o să fie rău”
Scandal fără precedent la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Mă gândesc că o să fie rău”

Momentul acesteia a debutat cu concurenta Deea Codrea, care a pus răul pe primul loc și a explicat că se așteaptă la ce-i mai rău, apărând în fața juraților, a colegelor și a telespectatorilor, mai emoționată ca niciodată. Cu toate acestea, sinceritatea Deei a fost contrată de Bianca Rus, care a declarat, fără remușcări, că Deea Codrea este falsă. ”Of, Deea draga mea, prefăcută mai ești,” a spus Bia, la testimoniale.

Citeste si: Cătălin Botezatu, dezvăluiri uluitoare din perioada ceaușistă. Ce s-a întâmplat când Nicolae Ceaușescu a aflat de creatorul de modă

Oana Radu, o altă participantă, a consemnat faptul că ținuta afișată de Deea Codrea în ultima gală de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost cea mai bună din platou: „Mi-a crăpat obrazul de plăcere... Ești bună de... Paris Fashion Week.”

Raluca Bădulescu, reprezentanta sexului frumos din cadrul juriului, a remarcat, de asemenea, că ținuta Deei Codrea este, într-adevăr foarte bună. „Dintr-o dată s-au deschis ușile și ai apărut tu,” a spus jurata, oferindu-i concurentei nota 5, fapt ce a stârnit invidie.

Andreea Tonciu nu consideră că ținuta colegei ei este una demnă de Paris Fashion Week. „Cu ținuta ei știi unde mă duceam? Mă duceam de 1 Mai, într-un club la mare...” a declarat Tonciu.

Scandal fără precedent la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Mă gândesc că o să fie rău”
Scandal fără precedent la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Mă gândesc că o să fie rău”

Scandal fără precedent la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cătălin Botezatu nu s-a mai putut abține, fiind un adevărat cunoscător al defilărilor de modă și deopotrivă al săptămânilor modei din toată lumea, mai ales de la Paris, unde acesta este prezent ca designer, nicidecum ca simplu spectator.

„Ca și toate celelalte concurente, ați făcut din această Săptămână a Modei de la Paris ra****l praf. Mă scuzați de expresie,” a explicat juratul. Mai mult decât atât, acesta i-a spus că are pretenții de la ea, pentru că merge des la Săptămâni ale Modei, spunându-i chiar  „Nu faci mare lucru,” iar concurenta era vizibil supărată, ba chiar mai avea puțin să plângă. Motivația acestuia este de a motiva concurenta, dar rămâne pe stil vechi, consideră că nu este îmbrăcată bine pentru un astfel de eveniment, mai ales la Paris.

Citeste si: Oana Radu, atacată după ce s-a îndrăgostit din nou: „Mi-e silă cum calci pe cadavre...”

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities, părăsită înainte de nuntă

Cauza oficială a decesului Reginei Elisabeta. Documentul a fost semnat de fiica ei, Prințesa Anne

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'

Oana Radu, atacată după ce s-a îndrăgostit din nou: „Mi-e silă cum calci pe cadavre...”

Oana Radu și Bianca Rus, scandal la Bravo, ai stil! Celebrities: „Ești o fată bună, apoi o iei razna”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Viorel Șipoș. „A fost una dintre cele mai frumoase petreceri!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri