Scandal de proporții la Survivor România, în tabăra Războinicilor! Musty și Georgiana Lupu s-au luat la bătaie!


Musty și Georgiana Lupu de la Suvivor România s-au certat târziu în noapte, de la o lanternă!


In articol:

Au intrat de puțin timp în competiția supraviețuirii la Survivor România și deja au primele scandaluri ce s-au lăsat chiar cu o bătaie. Echipa Războinicilor, a avut parte de o noapte albă din cauza unui conflict imens iscat între Georgiana Lupu si Musty, fratele lui Kamara.

Tânăra de doar 25 de ani ce a suferit și a trăit până acum cât alții în 10 vieți, a răbufnit! Cu răni adânci încă de la nașterea să și până la vârstă actuală, Georgiana a fost atinsă de Musty pe o latura sensibilă. Probabil că mulți se așteptau să aibă mai multe conflicte din cauza lipsei de mâncare, a unui pat confortabil, o casă cu un acoperiș ce nu ii mai plouă, concurenții își răscolesc unii altora părți dureroase ale vieților lor.

Un scandal de proporții în tabăra Războinicilor, ce s-a lăsat cu o încăierare între Musty și Georgiana Lupu!

După un concurs cu echipa Faimosilor, unde s-au luptat pentru orez și ulei, în echipa Războinicilor s-a pornit scandalul.

Georgiana Lupu: “Nu săriți toti când vorbesc cu unul, pentru că inseamna că sunteți mâna în mâna împotriva mea.

Mi-am dat seama!”

Musty: “Mi-ai dat una, Georgiana! Ai probleme! Nu are nimeni nimic cu tine, crede-mă!”.

survivor romania 2021 - survivor romania 2021 episodul 1 - survivor romania 2021 episodul 2 - survivor romania 2021 concurenti - survivor romania 2021 clicksud - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 episodul 3
Musty și Georgiana Lupu de la Suvivor România s-au luat la bataie![Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cine este Georgiana Elena Lupu de la Survivor România? Tânăra s-a născut în închisoare şi are o poveste de viaţă incredibilă!

Scandalul dintre cei doi concurenți Survivor România, a început de la o lanternă.

Musty: “Tu ai cerut lanterna că să vezi dacă este o insectă acolo! Ești o nesimțită! Am vârstă să îți fiu tatăl tău! Tu ai făcut-o…. pe maică-mea! Nu îți este rușine? Pentru că i-am zis că am vârstă în care aș putea să fiu taică-sau sare la mine? Ea m-a insultat! Maică-mea este moartă și ea îmi zice de taică-sau?”, a comentat aceste în timp ce Georgiana a sărit la bătaie.

Georgiana Lupu: “Nu zbiera! Toată echipa sare pe mine și eu am dreptate. Nu vorbi de tată! Este urat! Nu vorbi de tata!”, a comentat plină de nervi. Cum nu s-a mai putut stăpâni, Georgiana a sărit să-l bata pe Musty. Ceilalți concurenți au intervenit  pentru a-i ține departe unul de celălalt.

survivor romania 2021 - survivor romania 2021 episodul 1 - survivor romania 2021 episodul 2 - survivor romania 2021 concurenti - survivor romania 2021 clicksud - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 episodul 3
Musty și Georgiana Lupu au ajuns la cuțite![Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Războinicele Georgiana Lupu și Marilena Cuciurean, de la Survivor România au ajuns la cuțite! “ Ești o nesimțită!”

Musty: “Eu am vrut să verific camera de insecte și ea a vrut să își verifice în acel moment ghiozdanul ei! Am vrut să văd că suntem toți în siguranță și ea acum sare la noi?”.

Tensiunea a început să își spună cuvântul în tabăra Războinicilor, cei care culmea au câștigat toate probele de până acum.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Georgiana Elena Lupu de la Survivor România? Tânăra s-a născut în închisoare şi are o poveste de viaţă incredibilă!

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Marilena Cuciurean de la Războinicii a leșinat la Survivor România!

„Albastrii” au castigat aseara orezul si uleiul; Tensiuni maxime atat in echipa Faimosilor, cat si in cea a Razboinicilor

Jador de la Survivor România, în proces cu Brigada de Poliție Rutieră

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri