Scandal de proporții la Survivor România: „Are o privire diabolică”


Ce s-a întâmplat în ultimul consiliu de nominalizare. Cine a fost propus pentru a pleca acasă, dar și ce a ieșit la iveală despre o concurentă.


In articol:

Un nou consiliu de eliminare la Survivor, noi certuri între concurenți. După un final dramatic, Faimoșii și-au asigurat liniștea pentru încă o zi, în timp ce Războincii au fost nevoiți să nominalizeze un concurent.

Și de această dată, tot Albert este cel care a fost nominalizat spre eliminare, cu patru voturi din partea celorlalți războinici.

El a declarat că se aștepta să fie nominalizat și a făcut chiar câteva declarații la auzul acestei vești, spunând că a crezut că Maria va fi cea votată.

Citeste si: Mellina și Musty de la Survivor România formează un cuplu?! ”Da, am o relație"

„Mă așteptam, dar mă bucur într-un fel că n-a fost nominalizată Maria. Mă așteptam să fie ea, după discuțiile din seara asta, dar cred că în ritmul ăsta urmează și ea.

Ea e oaia neagră și din cauza ei pierdem jocuri. Cred că ar trebui să o dăm afară și pe ea și pe mine, cred că așa e cel mai bine”, a declarat Albert, după ce a auzit că el este nominalizat spre eliminare.

Consiliu de nominalizare
Consiliu de nominalizare la Survivor[Sursa foto: Captură KANAL D]

Maria de la Survivor, acuzată că este falsă

La Consiliul de nominalizare au avut loc și câteva certuri și reproșuri între Sindy și Maria.

După săptămâni întregi în care a preferat să tacă, Sindy s-a supărat pe Maria pentru că, spune ea, aceasta ar fi avut o atitudine deloc prietenoasă față de ea.

Citeste si: Ana Porgras se întoarce la Survivor România?! "Plecăm în Dominicană"

Citeste si: Ana Porgras se întoarce la Survivor România?! "Plecăm în Dominicană"

„Din păcate, iar am pierdut un joc de imunitate.

Sunt foarte tristă că nu am reușit să ajut fizic echipa, dar am încercat să-i susțin vocal. Este nevoie de multă energie, contează mult ca cineva să fie acolo.

Chiar dacă unele persoane nu merită, eu tot îi susțin. Acum mă refer la Maria, chiar dacă uneori am avut conflicte în camp. Au fost momente pe traseu când nu a fost susținută, este adevărat, dar eu și atunci am susținut-o.

Și ea bate palma cu toată lumea, dar cu mine nu, chiar dacă eu am fost mereu acolo. Așa a fost și astăzi”, a spus Sindy.

Nici Sorin nu a avut cuvinte de laudă pentru Maria, ba mai mult, acesta crede că Războinica pare să aibă gânduri diabolice.

„Și eu am acuzat-o că e falsă, individualistă. Păi, poți să îi mai explic eu încă o dată. În momentele când noi pierdem și e întrebată cum a fost, nu aud nimic la adresa echipei. Ea zice că e fericită că a adus 2 puncte, chiar dacă echipa a pierdut. Individualistă pot să o numesc și când e în camp și toată lumea face ceva și ea doarme.

Stă în palmier și se mișcă în reluare (…) Am avut săptămâna trecută două jocuri de imunitate pierdute. Toți eram abătuți. Mi se pare că are câteodată o privire diabolică și niște gânduri meschine. Toți eram supărați că poate iese Starlin, iar ea nu vorbea cu nimeni și parcă îi rulau niște chestii diabolice în minte”, a spus Sorin.


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este IOANA FILIMON. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

DESCOPERĂ: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este Ruxi (Roxana Erdei). Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

NOUTATE: Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop LEU octombrie 2021. Nativii zodiei Leu se mută în casa nouă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri