Scandal de proporții între Cristian Marinescu și concurente! “99,9% dintre fete de la Puterea Dragostei îmi pot satisface mie niște necesități!”


Puterea Dragostei 3 februarie - Cristian Marinescu a făcut concurentele să ia foc de la jigniri în privința "cumințeniei" lor!


In articol:

Un scandal de proporții a izbucnit în casa Puterea Dragostei, unde Cristian Marinescu a fost pionul principal. Pentru că se află pe meleagurile turceșți de câteva luni bune, concurenții par să nu mai tolereze orice vorbă și spusă nelalocul ei.

O discuție cu multe jigniri și reproșuri a pornit între Cazi și Cristian Marinescu, idolul multor femei ce îl urmăresc pe site-urile de socializare.

Replicile lui Marinescu au răsunat în urechile concurentelor, provocându-le furie și dorința de scandal.

Puterea Dragostei 3 februarie -Scandalul a răsunat între concuretele emisiunii și Cristian Marinescu!

Marinescu: “Cazi, recunosc și mie îmi plac fetele acestea, dar nu mai mult de … Decât atât! Crede-l pe fratele tău.”

Alexandra a sărit că arsă direct la gâtul acestuia: “Marinescu, măsoară-ți cuvintele! Nu îți este rușine? Să îți fie rușine că vorbești așa de noi! Ești nesimțit? Ai vorbit la general. Ai spus de fetele din casă… Dă-i drumul acasă! De toate fetele ai zis! Du-te mă acasă dacă nu poți să îți faci o relație, dacă noi suntem doar pentru așa ceva.. Vorbești prost pentru că ai zis că ai venit în emisiune pentru că vrei să îți faci o relație. Dar nu îți faci relație pentru că femeile de aici sunt bune doar pentru …. Nu pentru a-ți face o relație! Hai plimbă ursul! Du-te acasă! Da-i drumul acasă!”, a urlat aceasta în toată casa Puterea Dragostei.

Marinescu: “Dă-i tu drumul acasă, Alexandra! Nu este frumos ce faci! Să fii bună de ….

Înseamnă ceva de bine.... V-am făcut un compliment, voi nu vă dați seama?! Cum se face Alexandra că tu ești singura care sări în sus când spun treaba asta?! Îmi fac relație cu beneficii! Altceva nu am ce să iau de la niciuna dintre voi! Decât beneficii.. s-a trezit aici “toată virginitatea” din România să sară în sus când vorbesc niște chestii. Toate sunteți “virginitatea în persoană”! Ipocrizie… Este un pamhlet tot ceea ce se întâmplă aici din partea voastră! 99,9% dintre fetele de la Puterea Dragostei îmi pot satisface mie niște necesități!”


Abonează-te pe

Citește și:

Se formează un nou cuplu la Puterea Dragostei! Află despre ce concurenți este vorba!

Ți se rupe sufletul! O actriță româncă este grav bolnavă: ”Vreau să MOR!”

Alex Bobicioiu, declarații de dragoste surprinzătoare pentru Bianca Comănici! "Vrei să fim din nou...?"

Simina de la Puterea Dragostei, atacată dur în mediul online! „De asta te-a părăsit Alex!”

Manuela Oprișiu de la "Puterea Dragostei" este însărcinată?! Ce a declarat fosta concurentă?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri