Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, călătorie în Orașul – Cenușăreasă al litoralului românesc 


Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, călătorie în Orașul – Cenușăreasă al litoralului românesc 

”ROventura” ne invită, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, să vizităm locul unde soarele marea, altfel spus, în Orașul – Cenușăreasă al litoralului românesc, Năvodari.

George Mihai și Andreea Străvoiu au ascultat chemarea Mării și au ajuns la Năvodari, locul unde Laurentiu Duță, artist cunoscut de o țară întreagă, un cetățean de onoare și un veritabil ambasador al Dobrogei, le este ghid printre amintirile copilăriei sale petrecute pe litoral, pentru ca apoi să <poposim>, pentru o petrecere pe cinste, pe primul yacht catamaran din România.

La granița dintre sălbăticia plajelor din Corbu sau Vadu și opulența celor din Mamaia, Năvodari,  se conturează a fi cea mai nouă destinație turistică de la malul Mării Negre și una dintre cele mai căutate.

Iar asta se datorează și oamenilor care sfințesc locul. În zilele noastre, aici sunt zeci de mii de locuri de cazare, chiar cu vedere la mare.

Așa cum se spune, cel mai bine cunoști un loc prin oamenii săi de seamă, iar pentru Laurențiu, Năvodari înseamnă acasă, iar malul Mării Negre – locul de joacă din copilărie.  Cel mai cunoscut năvodărean și unul dintre cei mai iubiți dobrogeni, artistul își confundă imaginea cu cea a comunității din nordul litoralului românesc și nu e puțin lucru ca, de peste 20 de ani, versurile tale să fie pe buzele românilor.

Roventurienii se despart, apoi, de plajele pregătite să-și aștepte iubitorii de băi de soare, pentru a ne purta pașii, împreună cu Laurențiu, prin inima orașului. Vizităm, de data aceasta, studioul artistului, un loc care poate fi considerat un altar al muzicii Dance din România, pentru că de aici au plecat, spre urechile oamenilor, sute de piese fredonate și astăzi.

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Când se dă copilul la grindă

Soțul Monicăi Pop, ”umilit” de soție! Totul pleacă de la banii câștigați

Simina Loica și Alex Zănoagă, discuții contradictorii la prima apariție publică după împăcare: „Ai căuta alinare în altă femeie”

Bogdan Mocanu și Simina Loica, dezvăluiri uimitoare despre Jador! Tânărul a spus totul despre manelist: „El este însurat de câțiva ani cu altcineva”

Beatrice Olaru este însărcinată! Vedeta va deveni mămică pentru a doua oară: „Ana va avea un frățior sau o surioară!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Fiica lui Mădălin Voicu este însărcinată! Anunțul făcut de Ioana, viitoarea mămică: „Am avut niște sperieturi...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri