Rugaciunea pentru indepartarea necazurilor. Se rosteste in fata icoanei si iti aduce alinare


Rugaciunea pentru indepartarea necazurilor iti aduce alinarea. Trebuie rostita cu credinta si incredere in suflet.


In articol:

Rugaciunea pentru indepartarea necazurilor. Simti ca iti merge din ce in ce mai greu, dar nu iti dai seama de ce? Poate te-ai incarcat cu energie negativa sau pur si simplu ai intrat intr-o pasa proasta. E suficient sa ai un necaz pentru ca celelalte sa il urmeze.

Rugaciunea pentru indepartarea necazurilor se spune timp de 9 marti, saptamani consecutive.

Trebuie sa o spui de 10 ori pe zi, in fata icoanei Fecioarei Maria. Nu uita sa iti acoperi capul. Este de preferat ca, dimineata, sa iei aghiasma si anafora inainte de a te ruga.

Citeste si: Părintele Arsenie Boca- profeția despre București, după ce a prorocit moartea violență a soților Ceaușescu în ziua de Crăciun

Rugaciunea pentru indepartarea necazurilor

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele. În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorința). Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

Se continuă apoi cu „Tatăl nostru”, apoi cu rugăciunea „Bucură-te Marie, cea plină de Har, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin”.

Citeste si: Cea mai puternică rugăciune pentru sănătate a părintelui Arsenie Boca! Se rostește pentru a scăpa de boli


Abonează-te pe

Citește și:

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți peste câteva zile! Cum au aranjat camera fetiței?

ULTIMA ORĂ! Gina Pistol a făcut anunțul: ”Mă uit în fiecare zi...”

Ana și Zanni, noi dezvăluiri despre relația lor în cea mai nouă ediție Survivor 2021!

Roxana Ghiță, primele declarații de la întoarcerea în țară după ce a părăsit Survivor 2021: "Nu mai am cuvinte..."

Selly, pus la zid pentru că i-a chemat pe Tzancă Uraganu și Costel Biju la ziua lui! Ce a răspuns vloggerul după ce și-a luat amendă? „Legea este complet idioată. Este nedrept...

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Cum alegi scoica auto potrivită pentru bebelușul tău

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri