Rugăciunea de dimineaţă a părintelui Arsenie Boca! Îţi luminează ziua şi alungă gândurile negative!


Rugăciunea de dimineaţă a părintelui Arsenie Boca îţi face ziua mai frumoasă.

Părintele Arsenie Boca este considerat Sfântul Ardealului şi, an de an, la mormântul lui merg zeci de mii de români, în pelerinaj. Ei bine, învăţămintele, sfaturile duhovniceşti şi speranţa pe care acesta a adus-o în sufletele oamenilor, dăinuie de mai bine de 100 de ani. Una dintre cele mai importante şi populare rugăciuni rostite de Arsenie Boca este cunoscută drept "rugăciunea de dimineaţă".

Părintele Arsenie Boca
Părintele Arsenie Boca este un simbol al credinţei, în România[Sursa foto: Facebook]

" Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac și astfel, ținând la mine, să Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, că nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată păcătuiesc în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochii minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind în noi inimile noastre și toate împreună au făcut temniță în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, așa risipind în deșert zilele noastre, umbriți și dosădiți până la pământ.

Doamne, Cel ce vii între oameni în taină, ai mila de noi și pune foc temniței, aprinde dragostea în inimile noastre, arde spinii patimilor noastre și fă lumină sufletelor noastre. Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul Tău cel Sfânt. Căci Duhul Sfânt se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul și mintea rămân neputincioase.

Doamne, Cel ce vii în taină, ai mila de noi, căci nu ne dăm seama cât suntem de nedesăvârșiți și cât ești de aproape de sufletele noastre și cât ne depărtăm noi prin păcatele noastre.

Ci luminează lumina Ta peste noi, ca să vedem lumină prin ochii Tăi, să trăim în veci prin viața Ta. Lumina și Bucuria noastră, slavă Ție! Amin.", este rugăciunea care-ţi va face ziua mai frumoasă.


Abonează-te pe

Citește și:

Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea mereu. Face miracole!

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Baba Vanga, previziuni până în anul 2100: „Oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde”

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Cea mai puternică rugăciune pentru sănătate a părintelui Arsenie Boca! Se rostește pentru a scăpa de boli

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri