Rugaciune de ajutor adresata Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil! Spune-o si iti va merge bine


La marele praznic al Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil sa ne rugam sa ne ajute si să alunge din viata noastra dusmanii stiuti si nestiuti, sa ne dea sanstate si spor in munca de fiecare zi.

Din vremuri îndepărtate, Arhanghelii veghează la binele tuturor creştinilor. Sfinţii părinţi consideră că Sfinţii Arhangheli îi ocotesc pe oameni de la naştere şi până la moarte. În acelaşi timp, Arhanghelii sunt patroni ai casei noastre; ei ard şi păcatele patimilor omeneşti şi ne purifică prin post şi rugăciune.

Sfântul Gavriil este cel care aduce veştile bune, ne ajută să fie armonie în relaţiile cu rudele şi cu persoanele din comunitatea în care trăim. Arhanghelul Mihail poartă cu sine cheile raiului. El ne ajută să fim sănătoşi şi alungă ispitele diavolului din calea noastră.

”Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil, mai marilor voievozi ai oştilor cereşti, ne rugăm vouă ca prin rugăciunile pe care vi le aducem să fim protejaţi de acoperământul aripilor voastre cele netrupeşti. Ne rugăm să ne apăraţi de ura şi de duşmănia semenilor noştri, să ne izbăviţi din nevoi şi să ne daţi putere să nu cădem în patimile lumeşti aducătoare de necaz şi de boală. Ne rugăm să ţineţi în frâu orice molimă, să vegheaţi ca sănătatea noastră să nu fie împuţinată din cauza răzbunării rudelor şi mai marilor judecători şi conducători. Venim la voi şi ne rugăm cu toată credinţa să ne apăraţi pâinea noastră cea de toate zilele. Ne rugăm să ne apăraţi casa de orice primejdie şi să avem putere să păstrăm sfântul post care se apropie. Amin!”

Sursa: doxologia.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Alex Velea, declarație incendiară! „Dacă nu făceam muzică, aș fi făcut videochat”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri