Roxana Ciuhulescu, declaraţii neaşteptate despre fostul soţ: ”A tratat totul ca pe o joacă”


N-a trecut un an de când a divorţat de fostul soţ, însă Roxana Ciuhulescu a început o viaţă nouă şi se mândreşte din plin cu acest lucru. De curând, ea a făcut declaraţii despre Mihai Ivănescu, dar şi despre viaţa pe care o are acum alături de partenerul ei.

Roxana Ciuhulescu  a decis anul trecut să se separe de soţul ei, Mihai Ivănescu, împreună cu care are o fată adorabilă, iar acum a mărturisit că acesta n-a ştiut să-i fie alături şi să o aprecieze. 

 

“Mă simt excelent. Mai sunt puţine haine care îmi vin. Primul trimestru a fost mai greu. Surioara mai mare a fost fericită când a auzit vestea… Viaţa mea s-a schimbat la 180 de grade. Nu m-am gândit că o să fiu atât de fericită şi împlinită. Sunt răsfăţată şi iubită. Trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieţii mele…

 

 

Fostul nu a ştiut să fie lângă mine şi nici să mă sprijine, plus că a tratat totul ca pe o joacă. I-am spus că nu mă mai întorc. Am început o viaţă nouă… Cred că o să am un copil zdravăn şi peste limitele normalului”, a afirmat Roxana Ciuhulescu.

 

Roxana Ciuhulescu a dezvăluit, în urmă cu doar câteva săptămâni, că este însărcinată, iar în următoarea perioadă se va căsători şi va face botez, în acelaşi timp. 


Abonează-te pe

Citește și:

Roxana Ciuhulescu e însărcinată! A recunoscut totul în urmă cu puţin timp: ”Când viaţa bate filmul...de la ecografie!”

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Exatlon 24 februarie! Confruntarea România - Turcia, la final! Ionuţ şi Roxana au adus punctele decisive pentru echipa noastră!

Pentru cine a facut Roxana de la Exatlon inima in nisip? El este sotul concurentei

Roxana, fiica lui Giani Kirita, prima reactie dupa ultimele iesiri nervoase ale tatalui ei la Exatlon: “El sufera pentru ce s-a intamplat"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri