Exatlon 24 februarie! Confruntarea România - Turcia, la final! Ionuţ şi Roxana au adus punctele decisive pentru echipa noastră!


După confruntarea avută cu Mexic în mai multe rânduri, concurenţii de la Exatlon au fost protagoniştii unui meci cu totul şi cu totul inedit. De această dată, ei s-au întrecut cu Turcia.

 

 

Exatlon 24 februarie Au debutat prost, însă pe parcurs au recuperat. România - Turcia a fost un meci strâs, până aproape de final, când concurenţii noştri au egalat.

 

Exatlon 24 februarie: ”Haideţi, tot aşa. Doi băieţi buni. Vezi ce înseamnă handbalul? Hai.”, a încercat Geani să-şi înbărbăteze echipa. 

Exatlon 24 februarie: De cealaltă parte, şi membrii echipei din Turcia nu s-au lăsat mai prejos. ”Nu s-a terminat. Nu s-a terminat.”, a spus unul dintre concurenţi.

 

Exatlon 24 februarie: Meciul a fost ulterior condus de Turcia, însă românii au egalat. De asemenea, Roxana a mai adus un punct echipei, astfel că scorul a ajuns la 9-8, iar lovitura decisivă a fost dată de Ionuţ, care a reuşit să ducă scorul la 10-8. 

 

 

Exatlon 24 februarie: Aşadar, după trei înfrângeri cu Mexic, România a reuşit să învingă Turcia. 

 


Citește și:

Exatlon 24 februarie: Prima probă a concursului, câştigată de Faimoşi! Diana Belbiţă a adus ultimul punct echipei

Exatlon 24 februarie: Adevărul despre eliminarea lui Radu de la concurs: ”S-a spart ghinionul!” Incredibil cine a făcut această afirmaţie

Diana Belbita nu mai este preferata fanilor Exatlon: "Belbita mai mult le incurca pe fete. Nu e atenta deloc". Ce alta concurenta de la Faimosi le-a furat inima

Giani Kirita de la Exatlon l-a amenintat pe iubitul fiicei lui. La prima intalnire cu "socrul", tanarul a paralizat de frica. "I-am zis sa aiba grija de ea ca...

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri