Exatlon 24 februarie: Prima probă a concursului, câştigată de Faimoşi! Diana Belbiţă a adus ultimul punct echipei

Exatlon 24 februarie: Prima probă a concursului, câştigată de Faimoşi! Diana Belbiţă a adus ultimul punct echipei
Exatlon 24 februarie: Prima probă a concursului, câştigată de Faimoşi! Diana Belbiţă a adus ultimul punct echipei

Prima probă a competiţiei Exatlon în această seară a fost câştigată de concurenţii din echipa ”Faimoşi”, cu scor 5-1, astfel că aceştia vor merge la restaurant şi se vor delecta cu o delicioasă tartă de ciocolată.

 

 

Exatlon 24 februarie:”Este, băi, asta, e. Mergem la restaurant.”, au strigat concurenţii atunci când au văzut că Diana Belbiţă a câştigat ultimul punct pentru echipă. 

 

Exatlon 24 februarie: ”Ultimele două de frică le-am dat. Giani tot striga să aduc punct. Am înscris de trei ori şi mă simt foarte bine, funcţionez bine sub presiune.”

, a spus Diana Belbiţă.

 

Exatlon 24 februarie: De cealaltă parte, Mariana susţine că n-a apelat la o strategie greşită, întrucât şi-a dorit să le dea o şansă şi celor noi: ” Nu trebuie să particip doar eu. Trebuie să le oferim o şansă şi celor noi.”, a spus ea.

 

Vedeţi ce au făcut concurenţii la restaurant, mai sus!Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Diana Belbita nu mai este preferata fanilor Exatlon: "Belbita mai mult le incurca pe fete. Nu e atenta deloc". Ce alta concurenta de la Faimosi le-a furat inima

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Giani Kirita de la Exatlon l-a amenintat pe iubitul fiicei lui. La prima intalnire cu "socrul", tanarul a paralizat de frica. "I-am zis sa aiba grija de ea ca altfel il mut din Bucuresti"

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies