Romeo a sărit la bătaie la Puterea Dragostei! Ce s-a întâmplat cu concurentul?


Conflictele sunt la ordinea zilei la Puterea Dragostei, astfel că Romeo sare la bătaie atunci când nu se mai poate controla.


In articol:

O serie de conflicte se aprind între concurenții de la Puterea Dragostei după ce ies la iveală anumite detalii din viața unora dintre ei. Romeo sare la bătaie și Cristina Mihaela încearcă să aplaneze scandalul.

Romeo sare la bătaie la Puterea Dragostei

Concurenții de la Puterea Dragostei continuă să se acuze destul de serios, astfel că pentru unii dintre ei nervii sunt deja la pământ.

Romeo și Seya nu se pot abține și se iau la ceartă, spre surprinderea tuturor, însă nimic nu-i poate opri pe cei doi din a-și spune tot ce au pe suflet.

Romeo: "Ești o mahalagioaică, nu ai pic de respect."

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei s-a întors în Turcia. Care este motivul?

cristina mihaela puterea dragostei
Cristina Mihaela a trebuit să intervină pentru a opri scandalul iscat[Sursa foto: Captură KANAL D]

Seya: "Tu vorbesti de respect?! Când tu mă faci pe mine la televizor în fel și chip? Tu vorbești?"

Din cauza tensiunii crescute, Romeo va sări la bătaie iar Cristina Mihaela va trebui să intervină pentru ca totul să revină la normal.

Citeste si: O concurentă din Casa Puterea Dragostei vrea să părăsească show-ul după un conflict dur cu Andrada! Despre cine este vorba?

„Frustrato, vezi-ți de treba ta! Nu că „băi băiatule”! Vezi cu trandafirul ăla, ai grijă! Cu cine crezi tu că vorbești? Vezi-ți, mă, de treaba ta! Uite vreau să râd de voi! Râd de tine!", au fost cuvintele pe care și Cai i le-a adresat la un moment dat lui Seya.

romeo si seya cearta
Romeo și Seya încep să se certe la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Romeo a încercat de-a lungul timpului să cunoască mai multe fete din casa Puterea Dragostei, însă în cele din urmă a decis să se oprească în fața lui Seya care i-a atras atenția atunci când a intrat în casă. 

Cu toate că s-au format câteva cupluri la Puterea Dragostei, asta nu înseamnă că nu mai există conflicte între cei prezenți în casă. Din contră, suspiciunile vor interveni de fiecare dată când cineva va reuși să aibă un punct de vedere.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cătălin Moroșanu și Jador s-au accidentat la Survivor 2021: "Simt că nu mai am stabilitate pe picior..."

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Cristian Comănici, dat afară din Casa Puterea Dragostei după ce și-a ieșit din fire! Mariana, replici dure la adresa concurentului!

Mariana a părăsit platoul Puterea Dragostei, cu ochii în lacrimi dupa un scandal cu iubitul ei: "Mie mi-a stat inima în loc!"

Nicos de la Puterea dragostei își dorește să revină în concurs

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de duminica, 19 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri