Retete de weekend: Sufleu de branza cu coniac! Uite cum se prepara!


Pentru aceasta reteta ai nevoie de doar patru ingrediente.

 

200 g branza de vaci, 4 linguri smantana grasa, 6 oua, 2 linguri coniac.
Se amesteca branza, smantana, ouale intregi si coniacul pana se obtine o compozitie cremoasa. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu putin unt. Se coace pe baie de apa aproximativ 35 minute. Se scoate din cuptor si se serveste imediat.
Sursa

Ingrediente: 200 g branza de vaci, 4 linguri smantana grasa, 6 oua, 2 linguri coniac.

Se amesteca branza, smantana, ouale intregi si coniacul pana se obtine o compozitie cremoasa. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu putin unt. Se coace pe baie de apa aproximativ 35 minute. Se scoate din cuptor si se serveste imediat.

Sursa

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Care este adevăratul nume al frumoasei Bernadett de la ”Puterea Dragostei”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri