Reţetă unică de PAPANAŞI - Aşa îi prepari pe cei mai gustoşi!


Reţetă unică de PAPANAŞI - Aşa îi prepari pe cei mai gustoşi!

Papanasi prajiti, preparare aluat

 

•Este foarte important ca aluatul final sa aiba o consistenta moale, usor lipicioasa. Daca aluatul are o consistenta prea densa, papanasii nu vor fi pufosi.

 

•Punem aluatul pe planul de lucru pudrat cu faina. Il aplatizam cu mana, apoi il intidem, cu grija, cu facaletul pudrat cu faina, intr-o foaie de cca 1.5 cm grosime. Cu o forma rotunda de cca 4 cm, decupam papanasii si apoi, cu o forma mai mica, decupam centrul fiecarui papanas.

•Punem uleiul intr-o cratita cu fund gros pe foc mic si, cand s-a incalzit, adaugam papanasii. Eu am prajit cate doi papanasi deodata. Ii prajim pe ambele parti, pana cand se rumenesc uniform.

 

Papanasi prajiti, pufosi si deliciosi

 

•Ii scoatem pe o farfurie tapetata cu hartie absorbanta de bucatarie si ii lasam sa se scurga bine.

•Servim papanasii cu smantana si dulceata de fructe de padure sau cirese amare. Eu am ales dulceata de cirese amare si i-am pudrat cu scortisoara.


Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Şişcanu, nemulţumită de locul în care a fost cerută de soţie de Mădălin Ionescu

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Horoscop NOIEMBRIE 2018. Peştii au şansa să se descopere cu adevărat, Scorpionii sunt la un nivel incredibil

Cele mai PUTERNICE zodii în 2019! Dumnezeu le va proteja

Previziuni 2019. E timpul ca fiecare ZODIE să culeagă ce a semănat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Mădălin Ionescu vrea să plece de acasă! Cristina Șișcanu a avut o reacție neașteptată: „Poți să pleci...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri