Reteta prajitura de post în 2 culori! Uite cat de usor se face!


Daca vrei sa prepari o reteta delicioasa de post, incearc-o pe aceasta.

 

Ingrediente
o cana apa minerala
1 cana zahar
1/2 cana ulei
1 1/2 cana faina
2 linguri cacao
5-6 linguri gem
1 praf de copt
1 zahar vanilat
esesta de rom
Mod de preparare
Primele 4 ingrediente le amesteci bine de tot cu mixerul si adaugi si praful de copt.
1/2 din compozitie o pui intr-o tava in care este hirtie de copt( daca n-ai , ungi tava cu margarina si o tapetezi cu faina)si o dai la cuptorul dinainte incalzit pina prinde deasupra o crusta.
In restul aluatului mai pui 2 linguri cu cacao cernuta, zaharul vanilat si esenta de rom.
Dupa ce s-a facut crusta , se pune gemul , intins pe toata foaia si apoi restul de aluat cu cacao. Deasupra se poate presara nuca de cocos sau ornamente colorate. Se da la cuptor pina se coace aluatul, se verifica cu o scobitoare daca este copt.
Sursa

Ingrediente

o cana apa minerala
1 cana zahar
1/2 cana ulei
1 1/2 cana faina
2 linguri cacao
5-6 linguri gem
1 praf de copt
1 zahar vanilat
esesta de rom

Mod de preparare


Primele 4 ingrediente le amesteci bine de tot cu mixerul si adaugi si praful de copt.

1/2 din compozitie o pui intr-o tava in care este hirtie de copt( daca n-ai , ungi tava cu margarina si o tapetezi cu faina)si o dai la cuptorul dinainte incalzit pina prinde deasupra o crusta.

In restul aluatului mai pui 2 linguri cu cacao cernuta, zaharul vanilat si esenta de rom.

Dupa ce s-a facut crusta , se pune gemul , intins pe toata foaia si apoi restul de aluat cu cacao. Deasupra se poate presara nuca de cocos sau ornamente colorate. Se da la cuptor pina se coace aluatul, se verifica cu o scobitoare daca este copt.

Sursa

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea Marin a povestit cum a învins depresia! "Am vrut să-mi iau viaţa" Declaraţii cutremurătoare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri