Reteta pentru seara de Revelion. Piept de curcan cu visine in foietaj cu sos fin de visine

Reteta pentru seara de Revelion. Piept de curcan cu visine in foietaj cu sos fin de visine
Reteta pentru seara de Revelion. Piept de curcan cu visine in foietaj cu sos fin de visine

Daca faceti revelionul acasa, cu familia sau prietenii va recomandam sa-i surprindeti placut cu aceasta reteta minunata.

 

Recomandarea ne-a fost facuta de Eugen Stoica, Chef Restaurant Danke Bavaria.
 
 
Ingrediente preparat pentru 2 portii:
 
 
Piept de curcan- 400 gr
 
Visine proaspete sau congelate 200 gr
 
Foietaj-200 gr
 
Sare- 5 gr
 
Piper- 5gr
 
 
Ingrediente sos:
 
 
Visine proaspete sau congelate 200 gr
 
Miere- 50 gr
 
Unt -10 gr
 
Sare- 2 gr
 
 
Modul de preparare:
 
 
 
Pieptul de curcan se spala, se portioneaza la 200 gr si se bate cu ciocanul de bucatarie pentru a putea fi rulat.
 
 
Se ruleaza pieptul de curcan si visinele dupa ce au fost spalate pe marginea pieptului. Le rulam bine si strangem la capete dupa care condimentam. Facem asa cu ambele rulouri de curcan.
 
 
Apoi le bagam la cuptor sa se rumeneasca putin. (15 min, pe hartie de cuptor la 160 grade).
Dupa ce s-au rumenit le scoatem de la cuptor si le rulam cu foietajul. Foietajul il facem in forma de placinta si il strangem la capete dupa care il bagam la cuptor.( 35 min, la 180 grade)
 
 
Mod preparare sos:
 
 
Visinele le punem pe foc cu
putina apa, adaugam mierea, untul si sarea si lasam sa fiarba 10 min. Ulterior le dam prin blender pana ce obtinem un sos fin.
La decor va recomandam sa folositi si cateva visine intregi.Recomandarea ne-a fost facuta de Eugen Stoica, Chef Restaurant Danke Bavaria.

Ingrediente preparat pentru 2 portii:

Piept de curcan- 400 gr
Visine proaspete sau congelate 200 gr
Foietaj-200 gr
Sare- 5 gr
Piper- 5gr

Citeste si: Retete Revelion: Tort cu crema de nuci!

Ingrediente sos:

Visine proaspete sau congelate 200 gr
Miere- 50 gr
Unt -10 gr
Sare- 2 gr

Modul de preparare:

Pieptul de curcan se spala, se portioneaza la 200 gr si se bate cu ciocanul de bucatarie pentru a putea fi rulat.

Se ruleaza pieptul de curcan si visinele dupa ce au fost spalate pe marginea pieptului. Le rulam bine si strangem la capete dupa care condimentam. Facem asa cu ambele rulouri de curcan.

Apoi le bagam la cuptor sa se rumeneasca putin. (15 min, pe hartie de cuptor la 160 grade).Dupa ce s-au rumenit le scoatem de la cuptor si le rulam cu foietajul. Foietajul il facem in forma de placinta si il strangem la capete dupa care il bagam la cuptor. ( 35 min, la 180 grade)
Mod preparare sos:

Visinele le punem pe foc cu putina apa, adaugam mierea, untul si sarea si lasam sa fiarba 10 min. Ulterior le dam prin blender pana ce obtinem un sos fin.La decor va recomandam sa folositi si cateva visine intregi

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Horoscop de Revelion 2019. Predictii pentru toate zodiile in noaptea dintre ani

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

Povestea Rodicăi, pisica de la Stația Meteorologică de pe Vârful Omu! Felina trăiește de ani buni la 2.500 de metri altitudine: „E curată, harnică şi e un mare vânător”

Par scurt, mediu sau lung? Afla ce coafuri iti recomanda specialistii pentru acest Revelion

ȘOC TOTAL în „Casa iubirii”! De necrezut cine apare în emisiune! Concurenții rămân MASCĂ

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies