Horoscop Urania pentru saptamana 30 decembrie 2017 - 5 ianuarie 2018. Luna plina in Rac, cum sunt afectate zodiile


Horoscop Urania pentru saptamana 30 decembrie 2017 - 5 ianuarie 2018. Luna plina in Rac, cum sunt afectate zodiile

Previziunile Uraniei pentru perioada 30 decembrie 2017 – 5 ianuarie 2018. Lună Plină în Rac.

Berbec

În prima parte a zilei de 30 decembrie, nelinişti de noapte cu privire la viitorul financiar sau la o situaţie care s-a ivit în ultimul moment şi care le-a grevat o sumă de bani. Între 30 decembrie, după ora 10:31′ şi 1 ianuarie dimineaţa, dorinţa de a comunica cu ceilalţi nu este la fel de armonios susţinută în plan astral. Mercur, în opoziţie cu domiciliul lui, îi poate face pe nativi oarecum certăreţi, lesne iritabili, vădind dorinţa de a contrazice, de a combate pe câte cineva sau de a

face invers decât este rugat sau sfătuit. Drumuri cu mici peripeţii. Între 1 ianuarie, după ora 10:11′ şi dimineaţa zilei de 3 ianuarie, familia îi poate solicita mai mult decât în alte dăţi pe Berbeci. Pentru alte persoane însă, în ciuda zilelor libere de sărbătoare, obligaţiile de serviciu îi pot solicita. Unii se vor frământa pentru a controla o situaţie destul de complicată alţii, în perspectiva perioadei active care va urma, nu-şi vor lua gândul de la chestiunile majore care le cad în responsabilitate.
Pe 2 ianuarie va avea loc Luna Plină în Rac, ceea ce poate căpăta, în cazul unor persoane născute în acest semn zodiacal, un ecou aparte dar şi marcajul unui răstimp care îi va solicita social şi familial, de-a lungul anului 2018. Între 3 ianuarie, după ora 09:23′, şi 5 ianuarie dimineaţa, entuziasm şi chef de distracţie, motive de bucurie. Unii Berbeci se pot hotărî să dă dea curs unor preocupări şi înclinaţii care nu au legătură cu activitatea lor profesională curentă. În restul zilei de 5 ianuarie, după ora 10:12′, stări organice greoaie, disfuncţii digestive trecătoare care nu au legătură directă cu posibilele excese culinare fireşti ale momentului. Întreaga săptămână este frumos aspectată în planul ideilor, gândurilor, concepţiilor despre lume şi viaţă care tind să devină un sector activ, fertil, original şi novator, mai ales în cazul celor care îşi petrec aceste zile studiind, citind, meditând.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Acestea sunt cele patru zodii care se vor bucura de cel mai frumos Revelion din viata lor

Imagini-bombă! Cu cine a fost PRINSĂ Alina Sorescu, după ce s-a zvonit că DIVORȚEAZĂ

Si bani si dragoste - Cele 3 zodii norocoase din anul 2018. Una dintre ele isi va intalni marea iubire

Horoscop saptamanal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie. Doua zodii, marcate de prima saptamana din 2018

Horoscopul banilor in 2018 - Care vor fi cele mai bogate si cele mai sarace zodii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

ÎNCEARCĂ: Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri