Reteta pentru Pasti - Pulpa de miel la tava


Asa faci cea mai buna pulpa de miel la tava pentru Paste! Iata reteta pas cu pas.

Ingrediente:

o pulpa mare de miel
5 catei de usturoi
5 linguri de ulei de masline
o lingurita de boia de ardei
o lingurita de rozmarin
o lingurita de cimbru
o lingurita de oregano
sare si piper, dupa gust

Mod de preparare:

1. Inainte de toate, spala bine carnea. Stropeste-o apoi cu ulei de masline si presara cimbru uscat. Acesta e primul pas prin care vei scapa de mirosul si gustul specific mielului.

Citeste continuarea aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Reteta pentru Florii: Tort cu crema de zahar ars

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Reteta turceasca: Balik Ekmek (peste in paine)

Cheesecake de ciocolata in 3 culori, fara coacere - cea mai gustoasa reteta!

Carnea de miel - cand e benefica sanatatii si in ce cantitati

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 18 ianuarie 2021! O zodie poate face alegeri greșite în privința banilor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri