Reteta pentru Pasti - Pulpa de miel la tava

Reteta pentru Pasti - Pulpa de miel la tava
Reteta pentru Pasti - Pulpa de miel la tava

Asa faci cea mai buna pulpa de miel la tava pentru Paste! Iata reteta pas cu pas.

Ingrediente:

o pulpa mare de miel
5 catei de usturoi
5 linguri de ulei de masline
o lingurita de boia de ardei
o lingurita de rozmarin
o lingurita de cimbru
o lingurita de oregano
sare si piper, dupa gust

Mod de preparare:

1. Inainte de toate, spala bine carnea. Stropeste-o apoi cu ulei de masline si presara cimbru uscat. Acesta e primul pas prin care vei scapa de mirosul si gustul specific mielului.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Reteta turceasca: Balik Ekmek (peste in paine)

Dacă le vedeai, fugeai! Vedete care arată mai bine acum decât în tinerețe FOTO

Liviu Guță îi dă replica lui Culiță Sterp. Ce l-a deranjat la declarațiile făcute de colegul său de breaslă: „Nu mi se pare corect”

Alina Sorescu, amenințată și șantajată de Alexandru Ciucu! Dezvăluirile artistei, cu ochii în lacrimi, întrec orice imaginație: "Îmi spunea că vrea să distrugă relațiile de colaborare și prietenie"

Și-a pus sau nu Violeta Bănică acid în buze: „În familia mea...”

Iasmina, replici acide la adresa Veronicăi! „Nu vreau să te mai scot în lumina reflectoarelor, pentru că asta cauți!” Aflați ce reacții se vor isca în Casa iubirii, luni, 10 februarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"Asasinați la comandă". Said și Izvor Arabu împușcați în piept, în răfuiala dintre clanuri de la Urziceni


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies