Aceasta este o reteta perfecta pentru masa de Florii! Uite cum prepari un tort cu crema de zahar ars.
Ingrediente:
Pentru crema:
1 l de lapte
8 oua
4 linguri de zahar
Pentru caramelizat:
6 linguri de zahar (cu cat puneti mai mult, cu atat rezulta mai mult sirop, deci blatul va fi mai insiropat)
Pentru blat (blat normal de pandispan):
La 1 ou: 1 lingura de faina, 1 lingura de zahar
Eu l-am facut din 6 oua
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Mod de preparare:
Prima data am incalzit laptele impreuna cu zaharul. Separat am amestecat ouale intregi, trebuie amestecate cu lingura sa nu faca spuma (eu m-am grabit si am bagat mixerul la treaba).
Am pus in amestec si un plic de ness (e optional). Intr-o cratita un pic mai inalta, topim zaharul la foc mic, miscand oala circular ca si atunci cand punem aluatul de clatite in tigaie astfel incat zaharul sa acopere jumatate de oala.Turnam amestecul de lapte si oua si bagam la cuptor cca 30 de minute.
Citeste continuarea aici.