Reteta pentru Paște: Tort cu cremă de zahăr ars


Aceasta este o reteta perfecta pentru masa de Florii! Uite cum prepari un tort cu crema de zahar ars.

Ingrediente:


Pentru crema:
1 l de lapte
8 oua
4 linguri de zahar

Pentru caramelizat:
6 linguri de zahar (cu cat puneti mai mult, cu atat rezulta mai mult sirop, deci blatul va fi mai insiropat)

Pentru blat (blat normal de pandispan):
La 1 ou: 1 lingura de faina, 1 lingura de zahar
Eu l-am facut din 6 oua

Citeste si: Un miner săpa în subteran la Ocnele Mari în schimbul de noapte. A avut loc o surpare, iar din adâncuri și-a făcut apariția un cadavru, aproape perfect conservat. Când s-a uitat mai bine, omul a încremenit. „Era chiar el”

Citeste si: Ea i-a cerut iubitului ei să îi facă sex oral, iar el a refuzat! Femeia a înnebunit. E oribil ce i-a făcut bărbatului

Citeste si: Dezvăluiri bombă! SECRETUL lui Călin de la Exatlon! ”Eu am ridicat hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar. Am fost asociat în afacere”! Interviu EXCLUSIV

Mod de preparare:

Prima data am incalzit laptele impreuna cu zaharul. Separat am amestecat ouale intregi, trebuie amestecate cu lingura sa nu faca spuma (eu m-am grabit si am bagat mixerul la treaba). Am pus in amestec si un plic de ness (e optional). Intr-o cratita un pic mai inalta, topim zaharul la foc mic, miscand oala circular ca si atunci cand punem aluatul de clatite in tigaie astfel incat zaharul sa acopere jumatate de oala.
Turnam amestecul de lapte si oua si bagam la cuptor cca 30 de minute.

Citeste continuarea aici.


 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Kanal D, lider absolut de audienta, pe parcursul intregii zile! Cota de piata de peste 20% si sute de mii de telespectatori in fata micilor ecrane, in fiecare minut

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri