Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop - Ardei umpluti de post, o bunatate de mancare


Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop - Ardei umpluti de post, o bunatate de mancare

S-a aflat cum fac maicutele de la manastirea Prislop cei mai buni ardei umpluti de post. Sunt deliciosi si consistenti. Incearca si tu aceasta reteta sanatoasa si satioasa.

Ai nevoie de: 7 ardei grasi, 1 ardei, 2 morcovi, 2 cepe, 150 g orez, 3 rosii, boia de ardei dulce, piper, sare, 50 ml ulei, 1 lingura de faina, 1 lingurita de vegeta, patrunjel.

Cum se prepara: Ardeii se spala si se curata de cotorul cu seminte. Din cotor se indeparteaza semintele si se opreste pentru capac. Separat pregatim legumele, ceapa si ardeiul se toaca fasiute, morcovul se rade.


Intr-o tigaie punem uleiul la incins, inabusim legumele, se adauga orezul, adaugam pulpa de la rosii si se lasa pe foc pana capata o consistenta buna de umplut ardeii. La final, adaugam sare, piper dupa gust.

Citeste continuarea aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Tort "Ciocodream" cu crema bogata de ciocolata si blat pufos de cacao!

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum orice bărbat!

Tort de biscuiti Beurre cu capsuni - usor, racoritor si delicios

Cel mai usor si delicios tort de biscuiti! Reteta pentru incepatoare!

Tort de mac si gem de piersici - Reteta simpla si rapida

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

4 tipuri de dressing pentru salata ta de legume

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri