Rețeta delicioasă de prăjitură cu biscuiți și cremă de vanilie fără coacere

prajitura cu biscuiti si crema de vanilie fara coacere
Rețeta delicioasă de prăjitură cu biscuiți și cremă de vanilie fără coacere

Prăjitura este desertul cel mai consumat de majoritatea persoanelor. Însă știați de prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie, care nu necesită coacerea?

Aflați din rândurile următoare care sunt ingredientele, dar și modul de preparare pentru cea mai delicioasă rețetă de prăjitură care conține în principal biscuiți și cremă de vanilie. În plus, descoperiți și cum este posibil ca această prăjitură să fie preparată fără coacere.

 

Ingrediente pentru rețeta de prăjitură cu biscuiți și cremă de vanilie fără coacere

Vei avea nevoie de următoarele ingrediente : biscuiți cu unt (320 g), cremă de brânză cu smântână (150 g), cremă de cocos (50 g), zahăr pudră vanilat (50

g), 2 plicuri de praf de budincă cu gust de vanilie (80 g), lapte (800 ml), zahăr (150-180 g), smântână pentru frișcă (250 ml) și ciocolată cu lapte sau amăruie (200 g).

cum se consuma prajitura cu biscuiti si crema de vanilie fara coacere

Citeste si: Rețete de smoothie ideale la micul dejun pentru o zi plina de energie

Mod de preparare- prăjitură cu biscuiți și cremă de vanilie fără coacere 

Tot ce trebuie să faceți este să începeți prin a acoperi cu folie alimentară, o formă de aproximativ 25 centimetri lungime și 12 centimetri lățime. Veți începe apoi prin a prepara budinca de vanilie din cele două plicuri, pe care le veți amesteca cu zahărul și laptele rece. Țineți cont de faptul că laptele nu trebuie adăugat tot odată, ci puțin câte puțin, în timp ce veți amesteca foarte bine, pentru a nu cumva să se formeze cocoloașe.

Apoi întregul conținut se va pune pe foc și se va lăsa, până când va da în clocot de câteva ori. Nu uitați de faptul că în tot acest timp trebuie să amestecați, mai ales în partea de final, atunci când se poate prinde de oală. În momentul în care este gata, budinca se poate lăsa deoparte, până în momentul în care se va răci.

reteta de prajitura fara coacere

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cum au luat naștere gogoșile. Inventatorul celor în formă de inel, avea vârsta de doar 16 ani

Apoi vom trece la pasul următor, reprezentat de mixarea cremei de brânză, cu cea de cocos, la care veți adăuga și zahărul pudră.

Continuați să mixați pentru încă puțin timp. Apoi veți adăuga câte 3-4 linguri de budincă, după ce a ajuns la temperatura camerei, în crema de brânză. Continuați să amestecați și să adăugați budinca, până se vor termina toate ingredientele. La final, se va bate smântâna pentru frișcă și veți încorpora crema.

Apoi vom trece la pasul următor, și anume la așezarea straturilor de biscuiți.

Aceștia se vor așeza la baza formei în care ați pus folia alimentară. Țineți cont de faptul că marginile foliei alimentare trebuie să fie tăiate, pentru a intra cât mai bine în respectiva formă în care pregătiți prăjitura. După ce ați așezat cu grijă primul strat din biscuiți al prăjiturii, acoperiți-l cu un strat abundent de cremă. Veți repeta acest proces, de a pune straturile de biscuiți și crema, până când este gata prăjitura, iar ingredientele s-au terminat în totalitate.

ingrediente pentru reteta de prajitura cu biscuiti si crema de vanilie fara coacere

Citeste si: Ce boli transmit căpușele. Ce trebuie să faci când ești mușcat de o căpușă

Ar trebui să obțineți aproximativ 3 straturi de cremă și 4 straturi de biscuiți din toată această compoziție. Prăjitura se va acoperi apoi cu folie și se va lăsa la frigider timp de peste 3 ore. Se recomandă totuși să o țineți la rece până a doua zi.

În momentul în care o veți servi, se va îndepărta bineînțeles, folia pusă și se va răsturna prăjitura pe un platou, cu mare grijă. Pentru a va fi mai ușor, puteți pune platoul peste prăjitura din formă și o puteți răsturna brusc, pentru a nu se destrăma în vreun mod în care nu vă doriți. Să nu uitați să îndepărtați și folia pe care ați așezat-o la baza formei.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

reteta de tarta fara coacere

Citeste si: Când se bea ceaiul verde? 2 căni pe zi sunt suficiente ca să te bucuri de beneficiile lui

În ceea ce privește prepararea glazurii, tot ce trebuie să faceți este să topiți ciocolata pe care ați rupt-o înainte în bucățele, împreună cu crema de cocos. Ciocolata poate să fie topită atât în cuptorul cu microunde (cu pauze în care veți scoate de 2-3 ori bolul cu ciocolată, pentru a amesteca), cât și la bain-marie, în funcție de preferințe. Când este gata, veți turna glazura peste prăjitură și o veți nivela. Se recomandă să o mai puneți la frigider pentru încă o jumătate de oră, cel puțin, pentru ca glazura să se închege măcar puțin.

Rețeta de prăjitură cu biscuiți și cremă de vanilie, fără coacere este gata și o puteți servi! Poftă bună!

cum se prepara prajtura cu biscuiti si crema de vanilie fara coacere

Citeste si: Cu ce se mănâncă fructul dragonului, cunoscut sub numele de Pitaya



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum pregătești cei mai buni mici pe grătar

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

De ce se pune bicarbonat în mici. Care este cea mai bună rețetă de mititei cu bicarbonat

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies