Rețetă delicioasă de gulaș unguresc

retete emisiunea wild cooking de la kanal d
Rețetă delicioasă de gulaș unguresc

Gulașul unguresc reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați rețeta simplă de la Wild cooking?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  gulaș unguresc, prezentată la Wild cooking, pe canalul de YouTube, theXclusive, Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru un gulaș unguresc, preparat exact pe gustul vostru.  

 

cea mai buna reteta de gulas unguresc
Rețetă delicioasă de gulaș unguresc[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă delicioasă de cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci

 

Rețetă de  gulaș unguresc

Pe canalul de YouTube, theXclusive, găsiți cea mai simplă rețetă de   gulaș unguresc,  absolut delicios, prezentată la Wild cooking, Kanal D.

Ingrediente –  gulaș unguresc

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente: carne de vită, 2 morcovi, o ceapă, 2 ardei grași, o legătură de pătrunjel, pastă de tomate, foi de dafin, unt, 2 cartofi, 2 roșii, vin roșu, sare și piper.

Mod de preparare -  gulaș unguresc

Este cunoscut deja faptul că preparatele care au la bază carne de vită, sunt bogate în special în aminoacizi necesari organismului nostru, care ajută la menținerea unei mase musculare și a unui stil de viață sănătos. Există nenumărate moduri în care puteți prepara carnea de vită, însă astăzi vă vom prezenta cum puteți găti într-un mod absolut delicios și numai bun, un gulaș unguresc.

Această rețetă se poate prepara chiar și pe pirostrie, în aer liber.

reteta de gulas unguresc
Rețetă delicioasă de gulaș unguresc[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cum se coc ardeii copți, fără să fie fum în casă. Trucuri de la marii bucătari

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Începem prin a pregăti focul pentru preparatul pe care-l vom găti, la pirostrie. Apoi următorul pas este de a pregăti carnea de vită.

Astfel încât, vom lua carnea, de la care vom îndepărta straturile de grăsime și pe care o vom felia în bucățele de dimensiuni medii. După preferințe, se pot adăuga în preparat, și bucățelele mici de grăsime. Toate bucățile se vor pune într-un bol mare și vom trece la următorul pas.

Acum a venit timpul să ne ocupăm și de pregătirea anumitor legume. Prin urmare, vom lua cei doi morcovi și ceapa, pe care le vom tăia rondele.

Toate acestea se vor pune într-un alt bol, separat de carnea de vită.

Acum că focul s-a întețit, putem pune pe pirostrie, ceaunul în care vom pregăti această rețetă delicioasă de gulaș unguresc. Adăugăm puțin ulei, iar apoi vom pune prima dată bucățile de grăsime, iar mai apoi pe cele de carne de vită și amestecăm, pentru ca mai apoi să le lăsăm să se gătească în ulei.

gulas unguresc
Rețetă delicioasă de gulaș unguresc[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă delicioasă de cheesecake San Sebastian. „Provine din Spania și este un cheesecake absolut fabulos!”

Între timp, tocăm mărunt și puțin pătrunjel, pe care îl vom pune peste bucățile de carne de vită și amestecăm. La scurt timp, putem adăuga atât morcovii, cât și ceapa pe care tocmai ce le-am tăiat rondele.

Nu uitați să amestecați!

Lăsăm puțin preparatul pe pirostrie, moment în care ne vom ocupa de tăierea măruntă a ardeilor grași, pe care îi vom adăuga de asemenea, peste preparat, imediat după ce i-am feliat. Vom mai amesteca puțin preparatul, pentru ca toate ingredientele adăugate până în acest moment, să se gătească, corespunzător.

Apoi următorul pas constă în adăugarea a doar 1-2 foi de dafin, alături de o lingură de pastă de tomate, pe care le vom amesteca, cu toate ingredientele aflate în ceaun. Deschidem și sticla de vin roșu, adăugăm aproximativ jumătate din cantitatea acesteia și amestecăm. Nu uitați să gustați din preparat și să-l potriviți cu sare și piper, după gust.

reteta de gulas unguresc ca la restaurant
Rețetă delicioasă de gulaș unguresc[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citeste si: Cum să gătești un pilaf gustos. Care este trucul util

Acum a venit momentul să adăugați aproximativ jumătate din cantitatea aflată într-un pachețel de unt, pe care îl veți amesteca în preparat, pentru a se topi mai rapid. Apoi vom tăia și cartofii cuburi, iar roșiile mărunt și le vom adăuga pe toate, peste deliciosul preparat. Acum vom toca mărunt și restul legăturii de pătrunjel, pe care o vom presăra peste preparatul din ceaun.

reteta gulas unguresc
Rețetă delicioasă de gulaș unguresc[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă de piept de rață cu piure de morcovi

Gulașul unguresc  este gata și se poate servi cald. Poftă bună!

 

Citeste si: Truc uimitor pentru gospodine. Cum păstrezi uleiul din tigaie limpede pentru o perioadă lungă de timp



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum se coc ardeii copți, fără să fie fum în casă. Trucuri de la marii bucătari

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Rețetă delicioasă de cheesecake San Sebastian. „Provine din Spania și este un cheesecake absolut fabulos!”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies