Rețeta de pască cu aluat de pandișpan a Ilenei Sterp: „Se apropie sărbătorile Pascale și vreau să vă dau o idee de pască delicioasă.”

Rețeta de pască cu aluat de pandișpan a Ilenei Sterp: „Se apropie sărbătorile Pascale și vreau să vă dau o idee de pască delicioasă.”
Rețeta de pască cu aluat de pandișpan a Ilenei Sterp: „Se apropie sărbătorile Pascale și vreau să vă dau o idee de pască delicioasă.”

Află din rândurile următoare care este rețeta de pască cu aluat de pandișpan a Ilenei Sterp.

Ileana Sterp și-a format o comunitate numeroasă de urmăritori în mediul online, care îi sunt alături la orice pas și îi apreciază activitatea. Astfel, bruneta le oferă acestora diferite sfaturi și idei utile în viața de zi cu zi. De data aceasta, Ileana Sterp a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online o rețetă delicioasă de pască cu aluat de pandișpan, perfectă pentru masa de Paște.

Se apropie sărbătorile Pascale și vreau să vă dau o idee de pască delicioasă .”, a scris Ileana Sterp pe Instagram.

Rețeta de pască cu aluat de pandișpan a Ilenei Sterp

Citește și: Cozonac pentru Paște, rețeta pregătită de Geta Sterp. “Am o rețetă foarte simplă și tare delicioasă.”

Rețeta de pască cu aluat de pandișpan a Ilenei Sterp
Rețeta de pască cu aluat de pandișpan a Ilenei Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cornulețe cu brânză sărată, rețeta pregătită de Ileana Sterp. „Sunt fragede și ideale pentru micul dejun sau pentru o gustare în timpul zilei.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ingrediente:

Pentru umplutura de brânză:

  • 400 g de brânză dulce;
  • 70 g de smântână;
  • 120 g de zahăr;
  • un praf de sare;
  • un plic de zahăr vanilat;
  • 3 ouă;
  • 50 g de griș;
  • coaja rasă de la o lămâie;
  • 100 g de stafide.

Pentru pandișpan:

  • 4 albușuri;
  • 4 gălbenușuri;
  • 4 linguri de zahăr;
  • 4 linguri de făină;
  • 2 linguri de ulei;
  • un plic de zahăr vanilat.

Pentru decor:

  • zahăr pudră vanilat.

Mod de preparare:

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Ileana Sterp a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

„Î ntr-un bol punem brânza de vaci, smântâna, zahărul, sarea și zahărul vanilat. Amestecăm bine și peste adăugăm ouăle bătute tip omletă, coaja de lămâie, grișul si stafidele, amestecăm totul și lăsăm compoziția deoparte până ne ocupăm de blatul pentru pandișpan. Începem cu albușurile pe care le batem spumă, peste care adăugăm zahărul în ploaie, apoi ne ocupăm de gălbenușuri pe care le mixăm împreună cu uleiul și zahărul vanilat.

Adăugăm gălbenușurile peste albușuri și amestecăm cu mișcări ușoare, apoi adăugăm făina și mai amestecăm până când este încorporată și făina. Tapetăm tava cu hârtie de copt, adăugăm blatul pentru pandișpan în tavă, îl uniformizăm, iar peste, în mijloc adăugăm compoziția de brânză de vaci și stafide. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 170 de grade pentru 30-40 de minute sau până se formează o crustă aurie deasupra .”,
a scris Ileana Sterp pe pagina sa de Instagram. 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Rețeta de plăcinte cu mere a mamei Geta: „Tigaia se lasă la foc mic”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies