Reteta de otet cu mirodenii, perfect pentru gogonele si sfecla rosie


Reteta de otet cu mirodenii, perfect pentru gogonele si sfecla rosie

Otetul poate transforma o mancare oarecare intr-o delicatesa. Aroma lui unica sporeste savoarea alimentelor si le protejeaza impotriva bacteriilor.

Ingrediente:

- un litru otet

- o jumatate pahar de zahar

- o lingurita de mirodenii combinate (dafin, nucsoara, maghiran, rozmarin, piper, boia de ardei iute)

- o lingura de mustar

- o lingurita de cuisoare

- o lingurita de sare

- paru linguri de hrean ras.

Amestecati toate ingredientele si fierbeti-le. Turnati amestecul obtinut peste gogonele sau peste sfecla coapta, taiata felii.

Sursa: secretele.com


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce fostul iubit a confirmat despărțirea: „L-am prins la un party interesant cu domnișoare”

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

21 MAI 2022 Sfinții Constantin și Elena: Calendar creștin ortodox

Cum sa savurezi cele mai bune arome de cafea boabe: 3 retete usor de preparat

Larisa Udilă, noi detalii despre starea ei psihică. Cum se descurcă acum vedeta: „Scriu mesajul ăsta plângând”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine este Albert Oprea din Casa Iubirii. „E o provocare”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri