Reteta de otet cu mirodenii, perfect pentru gogonele si sfecla rosie


Otetul poate transforma o mancare oarecare intr-o delicatesa. Aroma lui unica sporeste savoarea alimentelor si le protejeaza impotriva bacteriilor.

Ingrediente:

- un litru otet

- o jumatate pahar de zahar

- o lingurita de mirodenii combinate (dafin, nucsoara, maghiran, rozmarin, piper, boia de ardei iute)

- o lingura de mustar

- o lingurita de cuisoare

- o lingurita de sare

- paru linguri de hrean ras.

Amestecati toate ingredientele si fierbeti-le. Turnati amestecul obtinut peste gogonele sau peste sfecla coapta, taiata felii.

Sursa: secretele.com


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop zilnic

HOROSCOP 14 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi delicată!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri