Rețeta de mușchiuleț de porc cu piure a lui Horia Moculescu! Ingredientul secret pe care artistul în folosește, pentru a obține un mușchiuleț de porc fraged și delicios

Rețeta de mușchiuleț de porc cu piure a lui Horia Moculescu! Ingredientul secret pe care artistul în folosește, pentru a obține un mușchiuleț de porc fraged și delicios
Rețeta de mușchiuleț de porc cu piure a lui Horia Moculescu! Ingredientul secret pe care artistul în folosește, pentru a obține un mușchiuleț de porc fraged și delicios

Află din rândurile următoare care este rețeta de mușchiuleț de porc cu piure a lui Horia Moculescu.

Horia Moculescu, în vârstă de 86 de ani, a trecut prin numeroase momente dificile din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut. Astfel, ajuns la vârsta „oamenilor tari”, artistul își petrece timpul în confortul propriei sale locuințe, acolo unde face diferite activități casnice, în funcție de cât îi permite starea de sănătate.

Pe lângă pasiunea pentru muzică, Horia Moculescu este pasionat și de gătit.

Acesta prepară tot felul de rețete delicioase, având propriile sale secrete culinare.

În cadrul unui interviu pentru FANATIK, Horia Moculescu a dezvăluit care este rețeta sa de mușchiuleț de porc cu piure. Maestrul are câteva ingrediente secrete pe care le folosește, astfel încât rezultatul să fie demn de restaurantele de cinci stele.

Rețetă de mușchiuleț de porc cu piure

Citește și: Rețeta de pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin a Gabrielei Cristea! Ingredientul secret pe care îl folosește prezentatoarea TV

Rețeta de mușchiuleț de porc cu piure a lui Horia Moculescu! Ingredientul secret pe care artistul în folosește pentru a obține un mușchiuleț de porc fraged și delicios

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ingrediente

Potrivit informațiilor oferite de Horia Moculescu, pentru a pregăti mușchiulețul de porc cu piure, avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • Mușchiuleț de porc
  • Condimente
  • Ulei
  • Unt
  • Coniac
  • Cartofi
  • Ceapă verde
  • Lapte
  • Sare

Cum prepari cel mai bun mușchiuleț de porc

Citește și: Rețeta de paste cu legume și cârnați chorizo a Andreei Marin! Vedeta și-a dezvăluit secretele culinare!

Rețeta de mușchiuleț de porc cu piure a lui Horia Moculescu! Ingredientul secret pe care artistul în folosește pentru a obține un mușchiuleț de porc fraged și delicios

Horia Moculescu a dezvăluit, pas cu pas, modul de preparare al mușchiulețului de porc. Maestrul a împărtășit secretele sale culinare.

Este una dintre mâncărurile cele mai accesibile. Iar pentru că este ușor de făcut, succesul este garantat. Ca să nu mai spun că este delicios, iar rezultatul final este unul spectaculos. Se ia un mușchiuleț de porc bine ales.

Apoi se tăvălește bine prin toate condimentele pe care le aveți în casă.

Citește și: Zodiac chinezesc luni, 21 aprilie 2025: Semnul zodiacal care se simte extrem de epuizat și are nevoie de multă odihnă- kanald.ro

Citește și: Doliu în lumea teatrului românesc: Un mare actor a murit în noaptea de Înviere! Mihai Bobonete a făcut anunțul trist: „Ne-a parasit acum cateva momente”- stirilekanald.ro

Condimentele sunt foarte importante. Apoi se pune în tigaie, cu puțin ulei și cu unt. Se pune ulei pentru ca untul să nu se ardă. Se perpelește până suntem siguri că s-a făcut. Se prăjește aproximativ 12-14 minute. Iar la final, am un ingredient al meu secret. Se pune deasupra un păhărel de coniac. ”, a declarat Horia Moculescu pentru FANATIK.

Secretul unui piure ca la restaurant

Rețeta de mușchiuleț de porc cu piure a lui Horia Moculescu! Ingredientul secret pe care artistul în folosește pentru a obține un mușchiuleț de porc fraged și delicios

După ce am preparat mușchiulețul de porc, avem nevoie de o garnitură pentru acesta. În acest caz, maestrul Horia Moculescu a povestit cum prepară el un piure ca cel pe care îl servim în restaurantele de cinci stele.

„Alături de mușchiul de porc trebuie să ai un piure fin. Există o variantă, așa cum îl mai fac eu, un piure în care am adăugat cozi de ceapă verde, tăiate foarte mărunt. În piure se adaugă o cantitate generoasă de unt. La restaurantele de 5 stele se spune că piureul se face într-o cantitate egală de unt și cartof. Se pune unt mult și lapte, puțină sare, iar apoi se adaugă cozile de ceapă tăiate fin.”, a mai spus maestrul.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Shakshuka. Descoperă pas cu pas rețeta tradițională pentru un deliciu mediteranean autentic!

Camelia Mitoșeru, mesaj pentru femeile care NU gătesc de Paște! Așa ceva...

Mihai Bobonete, în doliu! A murit chiar în noaptea de Înviere: „Ne-a părăsit acum câteva momente”

„Am crezut că mă voi sufoca” Ana Baniciu, declarații tulburătoare despre pierderea mamei

Chef Alexandru Sautner dezvăluie un truc pentru ouăle de Paște. Cum ne dăm seama că sunt fierte și potrivite pentru vopsit. „Le învârți.”

„Nu mai există nicio șansă de împăcare”. Patricia, decizie radicală în ceea ce privește relația cu Moldo. Cum a reacționat concurentul

Dragoș Cristescu a murit în Vinerea Mare! Celebru artist român s-a stins fulgerător


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies